GÜNCEL

Zübeyde Kamalak, CHP'li hakim kendisini kovarken ona sahip çıkan ve bedel ödeyen Akit'e böyle 'teşekkür' etti

Tarih
19 Haziran 2021
İzlenme
Kişi

Siyasi nefreti nedeniyle gözü dönen ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'e dil uzatan Zübeyde Kamalak, başörtüsü mağduriyetinde kendisine sahip çıkan ve hatta bunun için bedel bile ödeyen Yeni Akit Gazetesi'ni hedef aldı. 

Siyasi nefreti, insani vasıflarının da önüne geçti!

Gözünü siyasi hırs ve nefret bürüyen Zübeyde Kamalak'ın, başörtülü olduğu için, CHP kafasından bir hakimin kendisini duruşmadan atması olayında yanında duran ve bunun için açılan tazminat ve ceza davası yüzünden bedel ödeyen Yeni Akit'i hedef alması, Kamalak'ın siyasi hırslarının ve nefretinin, 'insani vasıfları'nın önüne geçtiğini gözler önüne serdi.

Bedel ödeyen Akit'e böyle 'teşekkür' etti

Sosyal medya hesabından Yeni Akit Gazetesi'ni hedef alması manidar karşılanırken, Akit TV'ye borçlu olan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendi borcunu ödemek yerine, daha az miktardaki alacağını bahane ederek baskın yaparcasına  gönderttiği avukat ve icra memurlarını beğenip paylaşması 'pes' dedirtti. 

"Kapısına kilit vurulsun" temennilerini paylaşan Zübeyde Kamalak, yanında duran Akit'e işte böyle "teşekkür" etti.

İlkel kafa direniyorNankörlüğün böylesi: Akit kayıtsız şartsız yanında durmuş ve bedel ödemişti!

Danıştay’ın başörtüsü kararını takmayan CHP zihniyetli hakim Mustafa Karadağ’ın, hakaret ettiği avukat Zübeyde Kamalak’ı salondan atmasının ardından Yeni Akit Gazetesi sonuna kadar başörtülü avukatın yanında durmuş ve sahip çıkmıştı.

Hakime soruşturma açılmasına ve ceza almasına kadar giden süreçte haberleriyle hukuksuz adımlara karşı duran Yeni Akit Gazetesi, hakim Karadağ'ın açtığı davalar nedeniyle de, yargıda kalan az sayıdaki yaikçi-yasakçı CHP sempatizanı isimler tarafından tazminata mahkum edilmişti.

Hakime açılan soruşturma sürecinde, CHP'liler başörtü yasakçısı hakimin yanında durmuşlar, Zübeyde Kamalak'ın duruşmadan çıkarılmasının doğru olduğunu savunarak, AK Parti iktidarını hakimleri susturmak için despotluk yaptığını iddia etmişlerdi. 

Zübede Kamalak'ın kendisi ile uzaktan yakından ilgisi olmayan, Ekrem İmamoğlu ile Akit TV arasındaki bir ihtilafda, CHP'li başkan Ekrem İmamoğlu'ndan yana tavır alması, "Toplumu eşcinsel evliliklere hazırlayacağız" diyen bir kişiye destek çıkması maskeleri indirmiş oldu... Kamalak ailesinin CHP hayranlığı, Akittv-Ekrem ihtilafında verdikleri tepki ile ortaya çıktı.

Mustafa Kamalak: Saadet Partisi Cumhur İttifakı'na katılırsa felaket olurBilindiği gibi Zübeyde Kamalak'ın eşi Mustafa Kamalak da, iki gün önce "CHP ile ittifak, AK parti ile ititfaktan iyidir. Kuran'a da daha uygundur" mealinde sözler sarfetmişti. Kamalak ailesinin oğlu Furkan Kamalak ise, İyi Parti'ye geçmiş ve bu partide disiplin kurulu üyeliğine seçilmişti. (YeniAkit)

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • VATANSEVER

    20 Haziran 2021 13:45
    2 0
    Allah bu malamatların şerrinden bu ülkeyi de, bu ümmeti de korusun. Bu şaşkınların kime ve nereye hizmet ettikleri zaten zihniyetlerinden belli...
  • Malik atalay

    20 Haziran 2021 00:38
    2 0
    Hemşerim tmel beye gelince onuda ta madımak olaylarındaki tutumuna bakmak lazım benim kanaatim Tamer bey isteseydi o gün o provokasyonların önüne geçebilirdi ancak diğer mülki amirler gibi o da kılını kıpırdatmadı,2678
  • Malik atalay

    20 Haziran 2021 00:31
    2 0
    Kamlak ta başından beri partiye kama gibi hançer gibi saplanmış bir fetö'cüdür onun için çok görmeyin nasıl fetö'cüler ülke aleyhine çalışan herkeste is tutuyorsa Kamalak zihniyetleri aynı en
  • xmen

    19 Haziran 2021 15:59
    3 0
    kamalak avanesi diyet ödemektedir Çünkü fosillerin hayata tutunma Çabaları diyet ödemekten geçmektedir..
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;