GÜNCEL

Yusuf Kaplan'dan dikkat çeken Alparslan Kuytul açıklaması: Devletin içinde bir şebeke...

Tarih
06 Aralık 2019
İzlenme
Kişi

Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfına yönelik soruşturma kapsamında, haklarında 5 ayrı suçtan 21 yıla kadar hapis cezası istenen, vakfın kurucu genel başkanı Alparslan Kuytul'un da aralarında yer aldığı 45 sanığın yargılanmasına devam edilirken mahkeme heyeti, sanık Kuytul’un dün tahliyesine karar verdi.

alparslan kuytul tahliye ile ilgili görsel sonucuYazar Yusuf Kaplan tahliye kararının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Kaplan paylaşımında, "Alpaslan Kuytul suçluysa neden serbest bırakılıyor? Suçlu değilse, neden ikide bir içeri atılıyor? Devletin içinde bir şebeke hukuk sistemini kötürümleştirerek devletin altını mı oyuyor?" ifadelerini kullandı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hakan Güray

    08 Aralık 2019 16:27
    0 1
    Yusuf kaplan zaman içinde kendisiyle sürekli çelişen bir insan olarak kalacak.
  • Zülfikar Ayber

    08 Aralık 2019 15:16
    1 0
    Fetö algısı demokles'in kılıcı gibi Evet devlette Kripto fetö'cüler cirit atıyor Hepsi de üst yerlerde hem de en üstlerde bu durum devletin kötü yönetilmesi ile alakalı devlet çok kötü yönetiliyor bu kötü yönetimden de en büyük zararı hukuk alıyor. Adalet Bakanlığının çalışmaları öküzün Üstündeki beyaz kıl gibi kalıyor kifayetsiz liyakatsiz adamların devlet yönetiminden uzaklaştırılmaları lazım lakin her gün bir aile ya da bir tanıdık nedeniyle yenileri atanıyor.
  • İlhami

    08 Aralık 2019 14:08
    1 0
    Ahpap, Alparslan Kuytul hakkı konuşan biri başka malzeme bulmalisin kendine......
  • Cemaat-müslimin

    08 Aralık 2019 13:07
    1 0
    Katılıyorum daha ne kadar böyle devam edecek! ! Bıktık yahuuuu İnşaAllah devlet içindeki yapılanmalar biran önce açığa çıkartılıp adalet hukuku çerçevesinde yargılanır Allah'a emanet olun Vesselam
  • VATANSEVER

    06 Aralık 2019 18:10
    6 1
    Fetöcüler hala alavere dalavere çevirmeye devleti ve hukuku itibarsızlaştırmaya devam ediyorlar galiba...
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;