24 Haziran seçim sonuçları Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan'ı rezil etti. MHP'yi yüzde 6-7'lerde gösteren anket şirketleri çuvallerken hüsrana uğrayan bir isim de bir dönem MHP'de siyaset yapmış Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan oldu.
Okuyan'ın seçim öncesi bir televizyon kanalında MHP ve Bahçeli hakkındaki ağır sözleri söyleyen Okuyan, seçim sonrası sosyal medyada alay konusu oldu.
SOSYAL MEDYANIN DİLİNDE Okuyan'ın "Devlet Bahçeli tek başına seçime girsin, barajı geçsin, Tandoğan meydana gidip anırmayan Yaşar Okuyan şerefsizdir." sözleri çok konuşulmuştu. Twitter kullanıcıları Okuyan'ı iddiasını yerine getirmeye çağırdı.
Eleştirilere kendi sayfasından yanıt veren Okuyan, Bahçeli ve MHP'den özür dilerken iddiasına ilişkin herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti.
Okuyan, MHP ile ilgili açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı:
YORUMLAR
4954 kez izlendi
1753 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
595 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1779 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.