GÜNCEL

Ünlüler cephesinden son hamle Gökhan Özoğuz'dan geldi

Tarih
12 Ekim 2019
İzlenme
Kişi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte Suriye'nin kuzeyine yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatı üzerine birçok ünlü isim, gösteri veya konserlerinden elde edeceği geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını açıkladı. Bu isimlere son olarak Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz eklendi.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte Suriye'nin kuzeyine yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatı nedeniyle konser gelirlerini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını duyurdu.

gökhan özoğuz mehmetçik vakfı ile ilgili görsel sonucuKişisel Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Özoğuz, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara’da gerçekleştirilecek konserimizin gelirini biz de Mehmetçik Vakfımıza bağışladığımızı duyururuz" dedi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HAYDAR TOPÇUOĞLU

    12 Ekim 2019 15:54
    11 0
    ULAN BİTİN YAVRULARI YAVŞAKLAR YAPTIĞINIZ YARDIMIN İÇİNE EDEYİM RAKLAM YAPA YAPA NEYİN BAĞIŞINDAN BAHSEDİYORSUN REKLAM KOKUSU MEHMETÇİK VAG-FKININ YERİNDE OLSAM BAĞIŞI RED EDERİM ULAN NAN KÖRLER TARKAN DA AYNI SANKİ ÇOK SEVİYORMUŞ GİBİ ŞİRİN GÖRÜNÜYORSUNUZ
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;