GÜNCEL

Uğur Dündar'a konuşan Sezgin Baran Korkmaz "12 gazeteci" iddiasını yalanladı, Veyis Ateş'e verdi veriştirdi

Tarih
17 Haziran 2021
İzlenme
Kişi

Uğur Dündar, Tele 1 ekranlarında yayınlanan "Türkiye'nin Geleceği" programının konuğu oldu. Uğur Dündar, suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelen firari işadamı Sezgin Baran Korkmaz ile konuştuğunu, kendisine 12 gazeteciyi maaşa bağladığı ve elinde bu gazetecilere ait ses kayıtları bulunduğu yönündeki iddiaları sorduğunu belirterek, aldığı yanıtı da kamuoyuyla paylaştı.

"BU GAZETECİLERİ AÇIKLAMAK ZORUNDASINIZ" DEDİM

Uğur Dündar “Sezgin Baran Korkmaz ile görüştüm” dedi, görüşmenin içeriğini paylaştı!Dündar, "Dünden beri Sezgin Baran Korkmaz'da 12 gazetecinin kaydı olduğuna dair çeşitli iddialar dile getiriliyor. Ben de Sezgin Baran Korkmaz'ı aradım. 'Bunlar her kimlerse, avukatınız sizin adınıza savcılığa suç duyurusunda bulunabilir. Ayrıca siz de bir açıklamayla kimler yasa dışı, etik dışı, gazetecilik ve ahlakı dışı sizinle ilişkiye girdilerse bunları açıklamak ve ihbar etmek zorundasınız' dedim. Biraz önce bana bir mesaj gönderdi. Ses kaydında 12 kişilik bir isim listesi olduğu haberlerinin yalan olduğunu söylüyor. Yalnızca Veyis Ateş ile ilgili çok kötü bir sözcük kullanmış ama ben onu kullanmayacağım burada. 'O gazeteci değil, şantajcı ve kumpasçı' diyor. Ama onun dışında 'Ses kaydında 12 kişilik bir isim listesi yok, kimse töhmet altında kalmasın' diyor" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Uğur Dündar, Sezgin Baran Korkmaz'la konuşmasını aktardıSosyal medyada yayınladığı videolar ve ortaya attığı iddialarla büyük tartışma yaratan suç örgütü lideri Sedat Peker'in gündeme getirdiği Habertürk sunucusu Veyis Ateş'in firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın "bir işini çözmek" için kendisinden 10 milyon euro istediği öne sürülmüştü. Ateş iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken özellikle Habertürk yazarı Fatih Altaylı, aynı kanalda çalıştığı meslektaşıyla ilgili gündem yaratacak iddialarda bulunmuştu. (Haberler.com)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;