GÜNCEL

TRT dizilerindeki sanatçılardan da İmamoğlu'na destek geldi

Tarih
09 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

CHP’nin İstanbul seçimlerindeki oy hırsızlığına sahip çıkan sanatçı bozuntularının ID İletişim’in sahibi Ayşe Barım tarafından organize edildiği, seçim yolsuzluğunu savunan bazı oyuncuların ise kamu kurumlarından beslendiği ortaya çıktı. TRT’yi örümcek ağı gibi saran millet düşmanlarının Payitaht Abdülhamid dizisinde bile rol alması ise dikkat çekti!

Hırsızlığı savunanlar iktidardan semiriyor

YSK’nın şaibeli İstanbul seçiminin tekrarlanmasına karar vermesin ardından milli irade düşmanları kudurdu. CHP’nin İstanbul seçimlerindeki oy hırsızlığına sahip çıkan sanatçı bozuntularının ID İletişim’in sahibi Ayşe Barım tarafından organize edildiği, seçim yolsuzluğunu savunan bazı oyuncuların ise kamu kurumlarından beslendiği ortaya çıktı. YSK’nın oy hırsızlığından dolayı İstanbul seçimlerini iptal etmesinden sonra Ayşe Barım’ın etki alanında bulunan bütün oyuncu ve sanatçıları, Twitter’da  yürütülen organize TAG çalışmasına yönlendirdiği bildirildi.

Bunları kim besliyor?

alina boz elimi bırakma ile ilgili görsel sonucuGezi’de yağmacıları öven, 367 garabetinde ses çıkarmayan, 15 Temmuz’da evlerine kapanan, özgür ve bağımsız olduklarını ima eden sözde sanatçılar talimatı alır almaz düğmeye basıp sosyal medya hesaplarından CHP’ye destek mesajları yayınladı. YSK’nın yeniden seçim kararı sonrası sanatçı korosu, hırsız CHP’nin yardımına koşarak “#HerseyGuzelOlacak” başlığı altında seferberlik ilan etti. Milli iradeye verilen oyları gaspeden CHP’yi militan gibi savunan tayfanın TRT’de yayımlanan projelerde rol alması dikkat çekti. TRT1’in milli projelerinden Payitaht’ta Sultan Abdülhamid’in kızkardeşi Seniha Sultan karakterini canlandıranSelen Öztürk, Lila karakterini oynayan Başak Daşman, Osmanlı’yı devirmek için görevlendirilmiş bir İngiliz Ajanı canlandıran Songül Öden ve Umut Kurt sosyal medya üzerinden “Her şey çok güzel olacak” başlığıyla CHP’li Ekrem İmamoğlu’na desteklerini açıkladılar.

başak daşman payitaht ile ilgili görsel sonucuMilletin parasıyla düşmanlık

AK Parti’ye verilen oylarının çalınmasına tek kelime etmeyip, Ekrem İmamoğlu üzerinden ‘mağdur’ edebiyatı yapan isimlerden Çağla Demir, Alina Boz, Dolunay Soysert ve Cemre Gümeli TRT’de yayımlanan Elimi Bırakma dizisinde, Sedef AvcıSon Destan isimli dizide, Cansu Türedi ise Tek Yürek dizisinden milyonları cebine indiriyor. AK Parti Hükümeti’ne yakınlığıyla bilinen ATV’de yayımlanan Sen Anlat Karadeniz’de Mustafa karakterini canlandıran Sinan Tuzcu ve aynı dizide Berrak karakterini oynayan İlayda Çevik de hükümete yakın kaynakları sömürerek seçim yolsuzluğunu savunuyor. (YeniAkit)

Çağla Demir ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Perihuma

    09 Mayıs 2019 17:17
    3 0
    Bunlar kendilerini ifşa ettiler atılsınlar pislikler .
  • hursit dilaver

    09 Mayıs 2019 15:19
    6 2
    şimdi bu sanatçı dediklerine inanın AKP belediyeleri bol bol konser verdirecek. tıyatro yaptıracak. eziklik böyle işte..
  • OE

    09 Mayıs 2019 12:41
    2 5
    Çok ayıp, TRT milletindir. AK Partinin değil. Ve bütün partilere mensup vatandaşların vergileri ile ayakta durur. İyi de bu hırsızlar sizin devri iktidarınızda bu işi yaptı. Siz neredeydiniz. Hırsızlığı savunmak alçaklıktır da peki tam tersi olsa idi yine aynı tepkiyi verecek miydiniz.
  • meliha

    09 Mayıs 2019 12:39
    4 3
    OOO sezon finallerinde bu karakterlerin topluca ölümünü izleyeceğiz o zaman. Sonra da bakın gerçekten mağduruz diye kıvırsınlar.
  • MEHMET demirci

    09 Mayıs 2019 11:57
    6 1
    Ait olduğu yeri bulacaktır bizler yöneticilerimize güveniyoruz yargı da gerekeni yapacaktır DİYE düşünüyorum saygılarımla
  • miralay

    09 Mayıs 2019 11:52
    6 0
    it bunlar it ! İyi cinsten (soylu) olmayan iti beslediğiniz sürece size kuyruk sallar; amma başkaları sizden daha iyisini verdiğinde ise onlara kuyruk sallayıp icabında size hırlar, düşmanlık yapar. O sanatçı bozmaları da öyle cinsten.
  • Kurban

    09 Mayıs 2019 11:46
    6 0
    kovun bunları. bundan sonra da yok arkadaş dinini mezhebini ilmini bildiğiniz insanlarla çalışın. Üzülüyorum bu kadar güzel dizilerde ekmeksiz insanların para kazanmasına. sabahtan akşama kadar tarlada günlük yövmiye 75 TL ye çalışanlar var birde bunlar var...
  • fd

    09 Mayıs 2019 11:38
    5 1
    bunların hepsi paranın kölesi
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;