GÜNCEL

'Şovmen' Ekrem, Kanal İstanbul kararını açıkladı

Tarih
23 Aralık 2019
İzlenme
Kişi

Seçim öncesi 'her şey çok güzel olacak' vaadinde bulunan ancak koltuğa oturmasının ardından işçi kıyımları, tatilleri, Yenikapı ve antrikot tiyatrolarıyla gündemi meşgul eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Protokolü'nden çekileceklerini söyledi.

Türkiye'nin şahlanış döneminde yapılan projelerin tamamına karşı çıkan CHP'nin arkasında uygun adımlarla yürüyen İmamoğlu, karşı olduğu fakat nedenine ilişkin makul ya da bilimsel bir açıklama yapmadığı Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

imamoğlu yeniakit ile ilgili görsel sonucu"Temel atmama törenleriyle İstanbulluların aklıyla dalga geçme teşebbüsünde bulunan Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul İşbirliği Protokolü'nden çekiliyoruz" diyerek konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasının doğru olup olmadığını bilim insanlarıyla tartışacağız. Kapatıldığı için bu milletin kaç milyarı çöpe atılıyor seslendireceğiz. Başka bir niyet varsa bunu milletçe sorgulayacağız. Kanal İstanbul' Çizgi film yapmak kolay. Kanal'ın etrafına çizgi filmde 60 katlı gökdelen dikmek de kolay. Bu kadar ciddi bir konunun gayriciddi bir şekilde ele alınmasına karşı çıkacağız. Bu kadar net. Ya Kanal, ya İstanbul!" (YeniAkit)

imamoğlu yeniakit ile ilgili görsel sonucu"

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • nd

    25 Aralık 2019 09:22
    2 0
    hem çirkin biri hem şöhret budalası şımarık biri, başka bitr mezeyiti olmayan zavallı
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;