AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ABD'de görülen davada Reza Zarrab'ın Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'e rüşvet verdiği iddiasıyla ilgili soruya yanıt verdi. Ünal, bunun bir kumpas olduğunu söyleyerek, '17- 25 Aralık'ta yapamadıklarını tamamlamaya çalışıyorlar' dedi. Zarrab'ın ABD'de tutuklu kalmamak için ABD hükümetiyle anlaştığını söyleyen Ünal, 'Onlarla anlaşmaya giden ve onların istediğini yapan birinin sözlerinden gündem oluşturamayız' diye konuştu.
CHP'ye belge yanıtı
Ünal, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarına ait olduğu iddia edilen dekontların basına dağıtılmasıyla ilgili de konuştu. Ünal şöyle konuştu: Ortaya iddia atıyorsunuz; Cumhurbaşkanı yakınlarının yurt dışındaki hesaplara para gönderdiği ve vergiden kaçmak için böyle bir işlem yaptığı iddiasında bulunuyoruz. Bu iddialar için sunduğunuz belgeler ise bunları ispat eder nitelikte değil. Bir belgenin orijinalini görmediğiniz sürece o belge sahte niteliktedir.
Bu iddialar için sunduğunuz belgeler ise bunları ispat eder nitelikte değil. Bir belgenin orijinalini görmediğiniz sürece o belge sahte niteliktedir. Bundan sonra mesele yargının meselesidir.
Hiç yorum yapılmamış
944 kez izlendi
1170 kez izlendi
1091 kez izlendi
1217 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.