GÜNCEL

Sofuoğlu'ndan İmamoğlu'na destek veren ünlülere sert tepki

Tarih
10 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

CHP'li İmamoğlu'nun YSK'nın İBB Başkanlığı seçimini iptal etme kararının ardından sanatçılar dahil herkesi konuşmaya çağırması üzerine aldığı talimatı yerine getiren birçok tarafsız(!) ünlü sosyal medyada #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle paylaşımda bulundu.

Kenan Sofuoğlu,İmamoğlu'na desteğini açıklayan ünlü isimlerin fotoğrafını paylaşarak, "Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var" ifadesini kullandı

imamoğlu sanatçı tweet ile ilgili görsel sonucuKendisini 'ülkesine sınıf atlatan liderine sadık bir vatandaş' olarak tanımlayan Sofuoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık yirmi yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var. İstanbul'a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullanıyorsunuz. Ekrem İmamoğlu'na sözüm yok ama 'Fırsatı yakaladık hadi AK Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim' diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz. Diyeceksiniz ki; 'Sen kimsin?' Motorcunun biriyim ama nankör değilim. Ülkesine sınıf atlatan liderine sadık bir vatandaşım. (Bu arada siyasetçi falan değilim)."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HAK DAVA

    10 Mayıs 2019 14:15
    3 0
    ADAM HAKLI YANLIS HAKSIZ OLDUĞU TEK YER ONLAR İÇİN ÜNLÜLER LAFI ONLAR ÜNLÜ FELANDEĞİL KARDEŞİM ONALR BİLDİĞİN VATAN HAİNİ GEZİCİ ÇAPULÇULARI...
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;