A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Hollanda'ya karşı aldığı 6-1'lik ağır yenilgi sonrası, yoğun tepkiler üzerine teknik direktör Şenol Güneş'in görevine son verildi.
ŞENOL GÜNEŞ, EŞYALARINI TOPLAYIP VEDALAŞTI
Şenol Güneş, Riva'ya gelerek yardımcıları ve personelle vedalaştı. TFF'nin Levent'deki binasından ve Riva'daki tesislerden eşyalarını toplayan Şenol Güneş, görev aldığı süre içinde kendisine destek olanlara teşekkür ederek ayrıldı.
YENİ HOCA CUMA GÜNÜ NETLEŞECEK
Futbol Federasyonu Yöneticisi Hamit Altıntop'un yaptığı görüşmelerin sonucunda bir karara varacak olan TFF Yönetimi yarın toplanacak. Yarınki toplantıda, yaptığı görüşmelerin detaylarını anlatması beklenen Hamit Altıntop'un raporları doğrultusunda Yönetim bir karar vermeye çalışacak. Yeni teknik adamın cuma günü açıklanması bekleniyor.

Hiç yorum yapılmamış
4725 kez izlendi
1677 kez izlendi
1145 kez izlendi
632 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.