GÜNCEL

Şehit Yakınları ile Gazilerin tahammülü kalmadı! Skandala sert tepki

Tarih
08 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi

Yeniakit'in, "15 Temmuz’a 'şov' demişti. Kültür Bakanlığından Sıla’ya ödül gibi konser!" başlığı ile paylaştığı haberin detayları, Şehit yakınları ile Gazilerin tepkisine sebep oldu.

Evlilik dışı ilişki yaşadığı Ahmet Kural ile mahkemelik olan Sıla, mağdur rolünü çok iyi oynayarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın desteğini arkasına almıştı. Adı skandallarıyla sıkça gündeme gelen Sıl bu kez de 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile konser verecek.

'Sadece milli ve yerli sanatçılarımıza destek olunmasını isteyeceğiz'

Haberin kamuoyuyla paylaşılmasının ardından yeniakit.com.tr'yer açıklamalarda bulunan Türkiye Gaziler ve Şehit Yakınları Vakfı Başkanı Lokman Aylar, bu hafta Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'la görüşeceklerini ve görüşmede bazı taleplerinin olacağını söyledi. Başkan Aylar, şöyle konuştu:

"15 Temmuz'da vatan müdafaası için bedenlerini siper ederek Şehitlik mertebesine yükselmiş kardeşlerimizin yakınlarıyla yine bu müdafaada yaralanmış Gazilerimiz, ortaya çıkan haberlerden oldukça rahatsız. Bizler vatanımız için mücadele ederek bedel ödedik. Sayın bakanımıza yapacağımız ziyarette, yalnızca milli ve yerli sanatçılarımıza destek olunmasını isteyeceğiz."

Yenikapı Mitingi için 'şov' demişti

Sıla Gençoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir kaynaşma sembolü olarak düzenlenen Yenikapı Mitingi için kendisine yöneltilen soruya, "Hayır katılmayacağım. Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum." diyerek cevap vermişti.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • ali sacli

    09 Temmuz 2019 11:16
    0 0
    bunlar gerizakalı...Türk örf ve adetlerini bilmeyen vedr ne tür hayat yaşayan bu toplum bozucularına ödül gibi sahneye çıkarmak 15 temmuzdan daha kötü bir harekettir
  • Akif

    08 Temmuz 2019 23:30
    0 0
    Bu tür siyasetçiler milleti akp den soğuttu ama hâlâ akillanmiyorlar
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;