Gaziantep'ta yaşayan 4 yaşındaki bir kız çocuğu, dün oyun oynadığı basket sahasında iki pitbull tarafından saldırıya uğrayarak hastaneye kaldırıldı.
Pitbullların ağzından güçlükle kurtarılan ve yüzü parçalanan çocuk yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.
Olayın ardından başıboş şekilde dolaştırılan köpeklere tepkiler yağarken, oyuncu Çetin Tekindor'un şarkıcı olan yeğeni Ayça Tekindor sosyal medya üzerinden tartışma yaratan bir paylaşım yaptı.
"HEPİMİZ ÖLELİM HAYVANLAR YAŞASIN"
Ayça Tekindor, Twitter hesabında, şu ifadelere yer verdi:
"Bak bir daha sek söylüyorum. Hepimiz ölelim, hayvanlar yaşasın.
"SALDIRI HABERLERİNİ BEĞENENLERİ ENGELLEYECEĞİM"
Önüme şu köpek saldırıları, yok pitbull vahşiymiş, bilmem ne salak salak haber düşürenler, beğenenler, etkileşimde bulunanlar dahil herkesi engelleyeceğim.
"FENALIK BASTI"
Fenalık bastık. Buna 'ama çocukları' diye yorum yapanları da."
TEPKİ YAĞDI
Bu sözlerinin ardından birçok kullanıcı Ayça Tekindor'u eleştiri yağmnuruna tuttu.
Tekindor, Gaziantep'teki çocuğun hayati tehlikesi olduğunu hatırlaran kullanıcılara, "Cinsi gündeme girmemesi için öyle yazdım. Bir de ekstra trollerle uğraşmayayım diye." açıklamasıyla yanıt verdi.
(Ensonhaber)
YORUMLAR
719 kez izlendi
784 kez izlendi
558 kez izlendi
2080 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.