GÜNCEL

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı'ndan Halk TV'ye: Tam bir siyonist zihniyet mahsülü

Tarih
30 Aralık 2022
İzlenme
Kişi

CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve fondaş olarak adlandırılan Halk TV'ye Saadet Partisi'nden üst düzey tepki geldi. Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Halk TV için, "Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulü" dedi.

Atlantik ve Batı ülkelerinin desteklediği altılı masa içerisinde yaşanan siyasi ikbal mücadelesi ve taht kavgası, seçime kısa süre kala harlandı. Henüz cumhurbaşkanı adayı için bir isimde mutabık kalamayan muhalefetin irili ufaklı partileri arasında soğuk rüzgârlar esiyor.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, altılı masadaki ittifak ortakları CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve "fondaş" olarak tanımlanan Halk TV'nin yayın politikasına sert ifadelerle yüklendi.

"Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulüdür"

Twitter hesabından paylaşım yapan Erduran, "Saadet Partisi'ni yok sayan bu Halk TV denen kanal, halkın kanalı filan değil. Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulüdür." sözlerini kullandı.

Daha sonra gelen tepkiler üzerine "Birileri buradaki mesajı yanlış anlamış halk tv AKP ye çalışan gizli taşeron diyorum, aklı kıtlar meseleyi anlayamıyorlar." paylaşımını yaptı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Habib UYAR

    30 Aralık 2022 19:31
    0 0
    sayin Mustafa ERDURAN bey Durunuz bir dakika ,yahu sisin akil saglinizdan zorunuz var galiba.. El insaf ,
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;