Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Çin’in Hangcou kentinde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le dün akşam ikili görüşme yaptı.
Rusya Devlet Başkanı Putin, görüşme öncesinde yaptığı açıklamada Türkiye’de iç siyasi hayatın normalleşmesinden memnuniyet duyduklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rusya Lideri Putin’e heyeti tanıtırken “Gördüğünüz gibi son derece geniş heyetle buradayız. Birçok bakanın yanı sıra MİT Müsteşarımız Hakan Fidan da burada” dedi.
Erdoğan’ın bu sözleri üzerine KGB geçmişi olan Putin, “İstihbarat şefi burada olduğuna göre konuşacak bir şeyimiz kalmıyor. O size zaten her şeyi anlatmıştır” esprisini yaptı. Putin’in sözleri üzerine Fidan’ın gülümsediği kameralara yansıdı.
MİT Müsteşarı Fidan, 9 Ağustos’ta Rusya’nın St. Petersburg şehrinde Putin ile Erdoğan arasında uçak krizi ardından gerçekleşen ilk zirve görüşmesine de katılmıştı.
Hiç yorum yapılmamış
700 kez izlendi
770 kez izlendi
555 kez izlendi
2078 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.