GÜNCEL

Pervin Buldan'dan güldüren Süleyman Soylu açıklaması

Tarih
21 Haziran 2022
İzlenme
Kişi

Pervin Buldan, Bakan Soylu için "Kendisini bakan olarak görmüyoruz ve tanımıyoruz." dedi. Konuşmasının devamında da "Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış" dedirtti.

 

10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin eş Genel Başkanı Pervin Buldan bugün partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

Cumhuriyet tarihinin en başarılı İçişleri Bakanı olarak gösterilen Süleyman Soylu'yu hedef alan Buldan, haddini ve boyunu aşan ifadeler kullandı.

Süleyman Soylu’yu kastederek, “Güya bizleri milletvekili olarak görmediğini söyleyen ve bunu açıklayan bir zat var. Biz de kendisini bakan olarak görmüyoruz ve tanımıyoruz. Ne olacak peki? Sen istesen de istemesen de beğensen de beğenmesen de kabul etsen de etmesen de bu ülkede 10 milyona yakın insan bizlere oy verdi, bizleri milletvekili seçti ve parlamentoya gönderdi... Bir dahaki dönem çok daha güçlü geleceğiz, çok daha kalabalık geleceğiz, çok daha fazla geleceğiz. Bu da sana dert olsun” diye konuşan Pervin Buldan, "Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış" dedirtti.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;