SİYASET

Parti için tarih veren Babacan açık konuştu! "Ahmet beyi severiz, ancak..."

Tarih
10 Eylül 2019
İzlenme
Kişi

AK Parti'den istifa ederek yeni parti çalışmalarını hızlandıran Ali Babacan, yeni partinin 2020'ye kadar kurulacağını söyledi. Aynı zamanda Babacan, yeni parti çalışmalarını sürdüren eski başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında da açıklama yaptı.

AK Parti’den istifa eden Ali Babacan yeni parti çalışmaları hakkında konuştuğu Karar gazetesine “2020’ye kalmadan partiyi kuracağız” dedi.

"2020 gelmeden..."

ali babacan taşgetiren ile ilgili görsel sonucuGazetenin manşetten verdiği habere göre Babacan, Yıldıray Oğur ile Ahmet Taşgetiren’in sorularına yanıtında şunları kaydetti:

“AK Parti’nin kuruluş döneminin şartları ile bugünün şartları çok farklı. Dolayısıyla bugünkü çalışmanın hem kaynaklandığı ortam hem de nihayetinde hedeflediği kitle 2001 şartlarına göre çok çok farklı. 2020 gelmeden çalışmalarımızı tüzel kişiliğe dönüştürerek ortaya çıkmayı düşünüyoruz.”

Gül ve Davutoğlu açıklaması

Babacan Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile ilgili ise şunları söyledi:

“Abdullah Bey çalışmalarımıza destek veriyor. Bilgi ve tecrübelerinden istifade ediyoruz. Ama hukuki ve siyasi sorumluluk kimdeyse, nihai yetkinin de o insanların üzerinde olması gerekiyor. Ahmet Bey ilmine saygı duyduğumuz ve sevdiğimiz biri. Ancak siyasetteki önceliklerimiz, izlediğimiz yöntem ve üslup oldukça farklı.” (YeniAkit)

ali babacan taşgetiren ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • vatandaş

    11 Eylül 2019 00:08
    2 0
    Tayyib erdoğan liderdir onu yanlızlığa iten tek bırakan herkez ya kanıtlarıyla hatasını söylüyecek yada müslümanları bölmeye çalışan olarak hafızalardaki yerini alacak
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;