GÜNCEL

Okuyan: Meral Hanım'a sesleniyorum. Artık seninle milletin önünde hesaplaşacağız. Hazır ol

Tarih
04 Mart 2023
İzlenme
Kişi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıktıklarını ifade ederek sert bir açıklama ile 6'lı Masa'ya rest çekmesi sonrası gözler eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'a çevrildi.

CHP'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Akşener'e "6'lı Masa'yı dağıtırsa elimdeki belgeleri açıklarım" tehdidinde bulunan Okuyan, bu sözlerinden dolayı CHP'den ihraç edilmişti.

AKŞENER'E MESAJ

Akşener'in dünkü açıklamaları sonrası ne diyeceği merak konusu olan Okuyan, Sabah'a yaptığı açıklamada "Siz Yaşar Okuyan'ı bundan sonra takip edin. Meral Hanım'a sesleniyorum. Artık seninle milletin önünde hesaplaşacağız. Hazır ol" dedi.

NE OLMUŞTU?

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan ve 2019'da CHP'ye katılan Yaşar Okuyan, 6 Şubat tarihinde bir televizyon programında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yönelik ifadeleriyle gündem olmuştu. İYİ Parti'nin "Kılıçdaroğlu kazanamaz" algısını organize ettiğini iddia eden Okuyan, elinde Meral Akşener'in İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler olduğunu ve Altılı Masa'yı dağıtması durumunda bunları açıklayacağını söyleyerek tehditte bulunmuştu.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;