GÜNCEL

Oktay Kaynarca'dan 'Setler dursun' diyenlere sert çıkış: Bankalar, fabrikalar duruyor mu?

Tarih
15 Şubat 2023
İzlenme
Kişi

Kahramanmaraş depreminin ardından dizilerin neredeyse hepsi çekimlerine ara verdi. Konu kapsamında başlatılan 'Setler dursun' kampanyasına Oktay Kaynarca beklenmedik bir çıkış gösterdi. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yapımcısı ve oyuncusu Kaynarca, yaptığı işin hafife alındığını dile getirdi.

 

 

 

Depremin etkileri devam ederken, Sinema Emekçileri Sendikası 'Setler dursun' kampanyası başlattı. Konuyla alakalı TESİYAP (Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği) Başkanı Timur Savcı'dan da bir açıklama geldi. 

Timur Savcı açıklamasında, "TESİYAP olarak depremin yaşandığı ilk gün karar aldık ve en az 3 gün çekimlere ara verdik. Daha sonra alınan kararlar yapım şirketlerinin kendi bireysel durumlarına göre kendi kurumsal yapılarını ilgilendirir. Biz Tims&B olarak mevcut durumu görerek hareket ettik ve pazartesine kadar setlerimize ara verdik. Her şirket kendi kararını kendisi verir" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine, Şimdilerde ATV ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın hem yapımcılığını hem de başrol oyunculuğunu üstlenen Oktay Kaynarca'dan bu kampanyaya bir tepki geldi. Kaynarca, bu kampanyayı, yaptığı işin hafife alınması olarak değerlendirdi. 

Deprem sonrası süreçte de yardım kampanyalarına katılan isimler arasında olan Oktay Kaynarca tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

Biz deprem bölgesi için elimizden gelenin fazlasını zaten yapıyoruz, saatlerde AHBAP derneğinde yardım topladım. Setteki jeneratör gibi teknik malzemeleri bölgeye gönderdik ama setler dursun demek yaptığımız işi hafife almak demek… Bu yüzden sendikanın tavrını yanlış buluyorum. Bankalar, fabrikalar duruyor mu?

 

(Kaynak: Haber7)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;