GÜNCEL

Oda TV'den bölücülük hamlesi! Sanatçılara baskı yapıyorlar!

Tarih
10 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

Her fırsatta zorbalıkla ünlülere baskı yapan ODA TV bir kez daha skandal bir operasyona başladı. YSK'nın İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi kararını vermesinin ardından sosyal medyadan yürüttükleri kirli algı operasyonuna destek vermeyen ünlü isimleri hedef tahtasına koyan Oda TV, yayınlanan haberde Ekrem İmamoğlu'na desteklerini açıklamayan ünlüleri destek vermeye zorlayarak bölücülüğe ve ötekileştirmeye kalkıştı.

Bir grup ünlü isim, 31 Mart yerel seçimlerde İstanbul'da yapılan usulsüzlükler nedeniyle YSK'nın 23 Haziran tarihinde İstanbul'da seçimlerin yenilenmesine karar vermesinin ardından sosyal medya üzerinden harekete geçti. Bu kirli algı operasyonuna destek vermediği için bazı ünlü isimlere 'mahalle baskısı' uygulanmaya çalışılıyor. Bu konuda en büyük hamleyi yapan Oda TV skandal bir habere imza attı.

(İşte OdaTv'nin haberindeki görsel)


GERÇEK YÜZLERİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI
Türkiye'de sözde özgürlüğü en çok savunanlardan olduğunu iddia eden Oda TV'nin bu rezil haberi büyük tepkilere neden oldu. Düşünce özgürlüğünü hiçe sayan ve habercilik değerlerine ihanet eden bu skandal haber Oda TV'nin gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu

KİRLİ TEZGAHA DESTEK VERMEYENLERİ HEDEF TAHTASINA OTURTTU
Haberde Oda TV: "Ünlü isimler İmamoğlu'na destek verirken kamuoyunun dikkati "Her şey çok güzel olacak" diye yazamayanlara çevrildi" dedi ve sanatçıların isimlerini tek tek açıklayarak hepsini hedef tahtasına oturttu. (AHaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;