SİYASET

Öcalan için yürümek isteyen HDP'lilere bekledikleri destek CHP'den geldi

Tarih
16 Şubat 2019
İzlenme
Kişi

CHP'li Bekaroğlu, HDP'lilerin yürüyüşüne izin vermeyen polisleri zulmetmekle suçlayıp, "Ben sesimi çıkarıyorum: Bu yapılan zorbalıktır" dedi.

Daha önce "HDP'siz yapamayız." diyerek CHP-HDP ittifakını açıkça isteyen, Murat Karayılan'ı koruyan ve "Süleyman Soylu bu ülkeye Murat Karayılan'dan daha çok zarar vermiştir." diyen CHP'li Mehmet Bekaroğlu, yeni bir HDP desteğiyle gündeme geldi.

Mehmet Bekaroğlu HDP'lileri savundu

BEKAROĞLU HDP'LİLERİ SAVUNDU

HDP'lilere PKK propagandasına izin vermeyen polislerin müdahale görüntülerini, "Milletvekilleri dövülüyor, ses çıkarmayacak mıyız?" diyerek paylaşan ve provokasyon yapmaya çalışan Mehmet Bekaroğlu, "Bu zulümdür." dedi.

"BUNLAR HDP'Lİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ DEYİP GEÇECEK MİYİZ?"

Bekaroğlu paylaşımında, "'Bunlar HDP’li, bizi ilgilendirmez' deyip geçecek miyiz? Süleyman Soylu’nun emri ile milletvekilleri dövülüyor; sesimizi çıkarmayacak mıyız? Kim ne derse desin; ben sesimi çıkarıyorum: Bu yapılan hukuksuzluktur, zorbalıktır, zulümdür." ifadelerini kullandı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    16 Şubat 2019 16:15
    1 0
    VE DE UNUTMA. İSMET PAŞANIN KIZI ÖZDEN TOKERE DEDİĞİNİ..LOZANDA BİZE BİR 100 YILIK NEFES ALMA SÜRESİ VERDİLER KIZIM.. demek bu nefes süresi doldu. şimdi. içimizdeki, dışımızdaki hain ve türk islam ve osmanlı düşmanı ingiliz köpekleri ile hep beraber ülkeyi bölecekler. nah bölersiniz.GEZİ OLAYLARINDAN BERİ DEVAM EDİYORLAR. DAHA DA EDECEKLER.AMA YEDİRMİYECEĞİZ BU ÜLKEYİ.5 HAZİRANDA SATIN ALAMADI ABD, DEVLET BEYİ. TAYYİP BEYLE BERABER ASLA DA ALAMAYACAKLAR.
  • hursit dilaver

    16 Şubat 2019 16:11
    1 0
    kolunu ısırırsan seni de döver ey mebus efendi.yarın o bölgeler kürdistan oldu dediklerinde senin heykelini mi dikecekler sanırsın. hangi akla hizmet bu. ingilere, ABD aklına mı.payitaht dizisini gör de 100 yıl önce neler olmuş gör.o zamandaki hainlerle şimdiki hainler arasnda hiiiç fark yok.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;