Yüksek enflasyon nedeniyle artık en büyük para birimi olan 200 liranın ihtiyaçları karşılamadığı için 500 liralık banknot ve 10 liralık madeni para basılacağı yönünde yapılan açıklama ve haberlere, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından açıklık getirildi.
"İddialar asılsız"
Bakan Nebati'ye, dün akşam saatlerinde kabine toplantısının ardından kendisine yöneltilen 500 liralık banknot ve 10 liralık madeni para basılması için hazırlık yapıldığı yönündeki iddialar soruldu. Nebati, yöneltilen soru üzerine iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.
''Hiçbir şekilde bu yönde bir çalışma da ihtiyaç da yok''
Nebati, iddialar için "Yanlış bilgi" ifadesini kullandı. Hazine ve Maliye Bakanı, "Kesinlikle hiçbir şekilde bu yönde bir çalışma da ihtiyaç da yok." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yapılmamış
4454 kez izlendi
1586 kez izlendi
1070 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2571 kez izlendi
1279 kez izlendi
1735 kez izlendi
595 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.