GÜNCEL

Nihat Genç tehlikeye dikkat çekti: İmamoğlu HDP'ye bedel olarak İSPARK'ı verse...

Tarih
26 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

Gazeteci yazar Nihat Genç'ten 23 Haziran'da yenilecek İstanbul seçimleri hakkında çok önemli tespitler geldi. Genç PKK'dan destek alan Ekrem İmamoğlu'nun 2 tane meclis üyesi ile bedel ödeme ihtimalinin olmadığını ve en basitinden İSPARK'ın işletmesi gibi bir karşılık verse yarın çıkarılacak bir hendek savaşları girişiminde oluşacak güvenlik riskine dikkat çekti.

"İmamoğlu ya da CHP seçim rüşveti olarak ne verdi?" diye soran Nihat Genç, CHP adayının HDP ile seçim rüşveti konusunda anlaştığını ima etti ve sözlerini şöyle sürdürdü;

"İSPARK'I VERSE İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KRİTİK NOKTALARDA 3 BİN PKK'LI DEMEK"

"İki tane meclis üyesi mi... Yoksa? İSPARK diye bir şey var, otoparklar... Otopark, on bin tane otopark var... Bunların işletmesi. Bu İSPARK'ın, İstanbul otoparklarının işletmesi HDP'ye verildiği takdirde, HDP dediğin elamanları nereden geliyor? PKK ya da Kandil! İstanbul'un göbeğinde 2 bin, 3 bin tane Kandil demek!"

"İSTİHBARAT ZAAFİYETİ DOĞURUR" UYARISI

Böyle bir ihtimal karşısında yaşanabilecek istihbarat zaafiyetine karşı uyarılarda bulunan Genç, PKK'nın hendek eylemlerini hatırlatarak, "Mardin'de yolları nasıl kontrol ettiklerini belediye güçleri ile gördünüz!" dedi.

"6 AY OLMADAN İMAMOĞLU'NA İMAN ETTİLER!"

Ayrıca Genç aydın geçinen bazı isimlerin Ekrem İmamoğlu'na olan tutkulu ve sorgulamayan biatına şaşırıp kaldığını belirtti. 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hrtc

    06 Haziran 2019 04:10
    0 0
    AKPden ne aldın da dönüverdin? Akp adayı gelip de tüm Istanbulun gelirini tarikatlara,yandaş vakıf ve derneklere mi versin istiyorsun? Biz de seni adam sanmıştık. Ne İmamoğlu hayalinde kurduklarını yapar ne de oy verenler bu beklenti içinde olamazlar. Sanırım sen aç kalınca ruhunu ve kalemini sattın.
  • nebula

    27 Mayıs 2019 22:11
    2 4
    o da taraftarlarından istiyor, taraftarları da veriyor. her şey çok güzel olacak isimli facebook grubunda kampanya yürütülüyor bağış yapın diye. gruba göz atınca göreceksiniz ki değil para, ne isteseler verecek bir kitle var.
  • zaza

    26 Mayıs 2019 23:06
    2 5
    chpkk kardestir bilmeyenmi varmi
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;