SİYASET

Nihat Genç : Halk TV'nin asıl patronu Abdullah Gül

Tarih
04 Kasım 2021
İzlenme
Kişi

VeryansınTv yazarı Nihat Genç, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Halk TV’nin asıl patronu olduğunu ileri sürerek yine çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı. Gül’ün geçmişte CHP kitlesi tarafından en çok nefret edilen kişilerin başında geldiğini, ancak söz konusu durumun bugün tamamen değiştiğini belirten Genç, yazısına şöyle devam etti: 

“İmamoğlu, Halk TV, Abdullah Gül ve durmaksızın Davutoğlu'nu ve Babacan'ı ekranlara taşıyan Fox TV ve Habertürk artık muhalefetin ta kendisi haline getirildi, yani, Kemalist Atatürkçü ve cumhuriyetçi kitlelerin ana kanalları!

Bu iddia çok konuşulur! Halk TV'nin asıl patronu Abdullah Gül mü?Görüldüğü üzere Halk TV'nin ideolojisini açılımcı Ayşenur Arslan ve Şirin Payzın ve Levent Gültekin gibi, açıkça HDP'li, liberal, etnik milliyetçi, iki yüzlü, yanar döner sözde liberallerin eline verildi!

Ki, bu liberal tayfanın en sevdiği isim Abdullah Gül'ün evi!

Yeni CHP'lilerin özellikle İstanbul belediye seçimleri öncesinde en çok akıl alınan toplanılan yönlendirilen karargah niteliğinde Gül'ün evi!

Şimdi, Halk TV'nin derininde arkasında kimler var, siz de dönüp dolaşın, sağa sola sorun, çıktığımız geleceğiniz yer yine tek adres: Abdullah Gül!

Yani, CHP'li seçmenin en çok nefret ettiği iğrendiği isim Abdullah Gül!

CHP'li muhaliflerin bugünlerde en çok izlediği Halk TV'nin gizli iplerini elinde kim tutuyor diye bir soruşturun, şaşırmayın, karşınızda yine Abdullah Gül!

Nihat Genç kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Nihat Genç'in hayatı ve biyografisi! - HaberlerBize gelen bilgiler istihbaratımız budur, olaylar ve kişiler arasındaki mantıki ilişki/düzen özneler değişmeden nesne ve mekanlar değişmiş ama yine aynı kişilerdir!

Bu iddiayı sınamak/test etmek üstelik çok kolay, Halk TV programcıları, bir değil, akşam saati (prime time) programlarında üst üste iki defa olsun bir denesinler bakalım Abdullah Gül'ü bir kez eleştirebilecekler mi?

Ya da eleştirebilenlerin ya da ağzından kaçıranların başına bakalım, neler geliyor?

Abdullah Gül'ü eleştirenlerin o ekranlarda bir gün yaşaması mümkün değildir!”

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;