GÜNCEL

Nihat Doğan'dan çok konuşulan Kabe paylaşımı

Tarih
27 Mart 2020
İzlenme
Kişi

Koronavirüs salgını nedeniyle tavaf ve sa’y alanları kapatılan Kabe ile ilgili Nihat Doğan'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Çin'den tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüs (Covid - 19) salgını sonrası Suudi Arabistan kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud, Kabe’deki tavaf ve sa’y alanlarının kapatıldığı açıklamıştı.

Nihat Doğan'ın Kabe paylaşımına tepki yağdı! 'Buyur sen git!'Kararın ardından sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan şarkıcı Nihat Doğan, “Ey efendiler, Kabe neden yalnız! Neden öksüz! Tavaf neden durur ve buna bir müslüman neden ses çıkarmaz anlamış değilim. Corona virüsü olmayan temiz 50-100 insan da mı bulamadılar tavaf yapacak? Yoksa virüsten ölümden korktuğumuz kadar Allah'tan mı korkmuyoruz?” ifadelerini kullandı.

Doğan'ın bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

Türkiye'de de cuma namazı ve cemaatle namaza ara verilmişti.

75 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs nedeniyle Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, tedbirleri açıklamış ve camilerde cuma namazına ve cemaatle namazlara ara verildiğini açıklamıştı.Nihat Doğan corona virüsünü hiçe saydı: Kabe tavafa açılsın - Evos ...

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Erkan

    28 Mart 2020 11:55
    0 0
    Doğru söze ne hacet!
  • yavuz

    27 Mart 2020 20:59
    3 1
    adını duyurmak için her şeyi yapacak tipleri haber yapmayın lütfen.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;