GÜNCEL

Nevşin Mengü'den skandal sözler! Kabe'ye yapılan alçak saldırıyı böyle savundu

Tarih
01 Şubat 2021
İzlenme
Kişi

Boğaziçi Üniversitesi'nde Müslümanların kıblesi olan Kabe'ye yönelik geçtiğimiz günlerde çirkin bir provokasyon gerçekleştirildi. Müslümanların kıblesi Kabe üzerinden yapılan büyük provokasyona Twitter'dan "#KabeKutsalımızdır" hashtagiyle tepki yağdı.

Sözde gazeteci Nevşin Mengü ise Kabe'ye yönelik gerçekleştirilen alçak provokasyonu meşrulaştırmaya kalkarak skandal ifadelere imza attı.

Alçak provokasyonu meşrulaştırma çabası

Boğaziçi'ndeki 'Kabe figürlü LGBTİ + bayraklı görsel'den dört öğrenciye gözaltı - DikenMengü, Boğaziçi'ndeki skandal olayla ilgili "İki genç tutuklandı. Kabe'nin resmine illüstrasyon yapmak niye dini değerlerle dalga geçmek oluyor. Dalga da geçmiyor gençlerin yaptığı illüstrasyon. Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi tutuklandı. Aman dini değerlerimize milli değerlerimize küfür ettiler diye tutuklandı çocuklar. Buna dünyanın her yerinde gülerler" diyerek işlenen suçu meşrulaştırmaya kalktı.

Nevşin Mengü'den Prof. Ebubekir Sofuoğlu'na 'fuhuş evi' tepkisi: Hocanın görevi öğrencilerin seks hayatını takip etmek mi?

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • VATANSEVER

    02 Şubat 2021 12:30
    1 0
    DİNİ VE MİLLİ DEĞERİ OLMAYANLAR BU HASSASİYETİ ANLAYAMAZ NEVŞİN SEN İŞİNE BAK !
  • Namyelüs

    01 Şubat 2021 20:07
    5 0
    Atatürk'ün resmi ile illüstrasyon yapılabiliyor mu?Birileri Nevşin Mengü'ye sorsa da öğrensek.
  • Süleyman karli

    01 Şubat 2021 14:47
    6 0
    Senin bu pişkin açıklamana dünyanın heryerinde kıçıyla gülerler sen ne edepsiz dinsiz mahluksun böyle ulan bu memlekette milli manevi değerlere küfr etmek hala pirim yapıyorya yuh olsun sizin tayfaya allahsız kırapsıLar
  • KULLO

    01 Şubat 2021 14:37
    3 0
    Ben de bu kadını beğeniyorum. ama sadece cinsel olarak.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;