GÜNCEL

Nevşin Mengü: Erdoğan, CNN Türk'ten ayrılmam için mesaj iletti

Tarih
11 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi

Gazeteci Nevşin Mengü, katıldığı bir televizyon programında, gazetecileri hedef haline getiren SETA'nın 'Yabancı Medya Kuruluşlarının Türkiye Uzantıları' raporuyla ilgili konuşurken, CNN Türk'ten ayrılmasının Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Aydın Doğan'a mesaj iletmesi üzerine gerçekleştiğini öne sürdü.

TV 5'te katıldığı Düşünme Vakti programında konuşan Mengü, Suat Toktaş'ın "Deutsche Welle'ye nasıl geçtin, kendi tercihin miydi?" sorusu üzerine, CNN Türk'ten ayrılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o dönem CNN Türk'ün sahibi olan Aydın Doğan'a mesaj ilettiğini söyledi.

Mengü, "CNN Türk'ten ayrılmak durumunda kaldım. Cumhurbaşkanı ile Sayın Trump'ın görüşmesinin sadece 23 dakika olduğunu söyledim. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı sinirlendi ve Aydın Bey'e (Aydın Doğan) mesaj iletti. Bu hanımefendinin işine bakılsın diye" ifadelerini kullandı.

"Bu bilgi mi, duyum mu?" sorusu üzerine de Mengü, "Yani Fikret Bila da herhalde bunu doğrular. Fikret Bey'e sorsak. O da uçaktaydı çünkü. Dolayısıyla ayrılmak durumunda kaldım, CNN Türk'ten…" dedi.

"Severek ayrıldık, olur bazen öyle" demişti

Nevşin Mengü 2017'de CNN Türk Ana Haber spikeri olarak çalışırken Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın yaptığı görüşmeyle ilgili “Girdisi çıktısı 23 dakika sürdü” ifadesini kullanmış ve hükümetin tepkisini çekmişti. Bir süre sonra Nevşin Mengü Twitter hesabından CNN Türk'ten ayrıldığını “Severek ayrıldık. Olur bazen öyle. Hayırlısı olsun” ifadesiyle duyurmuştu.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Yakacık

    12 Temmuz 2019 01:04
    1 0
    Nevşin , kız hâlâ kin dolusun kendini ele veriyorsun. İnsan ne olursa olsun kendi Ülkesinin Cumhurbaşkanı'nı bir başka Ülkenin Cumhurbaşkanı / Başkanı ile kıyaslerken biraz olsun kendi Ülke insanının yanında olur. Yukarıda aynen şöyle diyorsun "Mengü, "CNN Türk'ten ayrılmak durumunda kaldım. Cumhurbaşkanı ile Sayın Trump'ın görüşmesinin sadece Ülkemizin CB.na sadece CB. Diğer Ülkenin CB. nına SAYIN diye söz ediyorsun. Nedir seni bu kadar DÜŞMAN EDEN ŞEY....
  • hüseyin

    11 Temmuz 2019 23:07
    0 0
    S-400 fantazisi bitmiş yeni şeyler yumurtlamaya başlamış. S-400 leri banyosuna yerleştirseydik duştan sonra görüşlerini almayı bekliyorduk şimdi konuyu değiştirmiş kimse severek isteyerek ayrılmaz biri gitmek istediğinde kalan basar götüne tekmeyi. :)
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;