2023 yılında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için siyasi partiler seçmenin nabzını ölçmek için kendi araştırmalarını yaptırıyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen de, hem konuyla ilgili hem de gündeme dair değerlendirmeler için A Haber’e konuk oldu.
Son dönemdeki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Şen, AK Parti'nin yaptırdığı anketleri açıkladı.
"ŞU ANDA 34-36 ARALIĞINDA BİR YERDE"
Zamların AK Parti'nin oyunu etkilediğini söyleyen Şen, "Her ay yapıyorum, karşılaştırıyorum. Doların 18 lira olduğu dönem 40'ın altındaydı, paketten sonra 40'ın üstüne çıktı. Bir süre orada devam etti. Sonra bu fiyatlarla, faturalarla, şunlarla, bunlarla tekrar geriye düştü. Önce 37 küsura düştü, şu an da 34-36 aralığında bir yerde seyrediyor. Tek sayı demiyor olmamın sebebi bu. 3-4 araştırmaya bakıyorsunuz hepsi farklı diyor. O aralıkları söylüyorum." diye konuştu.
"İKİNCİ PARTİYLE FARK YÜZDE 10-15 ARASINDA"
Konuyla ilgili açıklamalarına devam eden Mustafa Şen, AK Parti'nin hala birinci parti olduğunu belirtti.
Şen, "Hala AK Parti birinci parti. İkinci partiyle arasındaki fark her zaman yüzde 10-15 arasında. Muhalefet kendini sorgulamalı." dedi.

(Ensonhaber)
YORUMLAR
4725 kez izlendi
1677 kez izlendi
1145 kez izlendi
632 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.