GÜNCEL

Murat Karayılan, İsrail basınına konuştu

Tarih
27 Kasım 2020
İzlenme
Kişi

İsrail basını, PKK'lı terörist Murat Karayılan ile röportaj yaptı.

Jerusalem Post gazetesinin Karayılan'a güzellemeler yaptığı haberinde terör örgütü elebaşının "Türkiye'ye karşı 'barışçıl mücadele' çağrısı" bulunduğu aktarıldı.

"Sorunlarımızı barışçıl yöntemlerle çözmekte ısrar ediyoruz" dediği belirtilen Karayılan'ın, Ankara'nın gözünde işaretli bir varlık olduğu, özellikle Türk silahlı insansız hava araçlarının son aylarda PKK'lı teröristlere yönelik etkili operasyonlar gerçekleştirdiği kaydedildi.

'CHP İLE ŞİMDİ DAHA MI YAKINSINIZ' SORUSU

İsrail basını terörist Karayılan'la röportaj yaptı! CHP itirafı... - Son Dakika Haberler MilliyetTerör örgütü elebaşına "Atatürk'ün ideallerine karşı çıkmanıza rağmen, CHP gibi Atatürk'ün vizyonuna daha yakın olan partilere şimdi daha mı yakınsınız?" sorusu yöneltildi.

"AK PARTİ-MHP İTTİFAKINA KARŞI ÇIKTIKLARI İÇİN..."

AK Parti-MHP ittifakına karşı olduklarını açıkça dile getiren eli kanlı örgütün lideri, "CHP, Kürt meselesine gelince AK Parti'yle aynı fikirde ama biz AK Parti ile MHP arasındaki ittifaka karşı çıktıkları için başka konularda da onlarla (CHP) hemfikiriz." diye konuştu. (Ensonhaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Adiga81

    30 Kasım 2020 12:08
    0 0
    CHP, HDP ile uğraşacağına Karayılan'ı milletvekili adayı gösterse ya. Hem ne kadar Kürt oyu varsa alır hem de bu kadar ayak oyununa gerek kalmaz. Sanırım iş oraya doğru gidiyor.
  • Namyelüs

    28 Kasım 2020 15:18
    1 0
    Kim kimi kullanıyormuş hala anlayamayan var mı?
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;