GÜNCEL

Murat Karayılan Cumhur İttifakı'na karşı destek istedi

Tarih
04 Mart 2019
İzlenme
Kişi

31 Mart yerel seçimleri öncesinde devam eden AK Parti ve MHP'nin yer aldığı Cumhur İttifakı'nın karşısında, CHP ile İyi Parti'nin Millet İttifakı yer alıyor.

CHP-İyi Parti ittifakına, Saadet Partisi ile HDP de destek veriyor. Öyle ki; daha önce birçok HDP yöneticisi, batıda CHP adaylarının destekleneceğini açıkladı.

karayılan hdp ile ilgili görsel sonucu

KANDİL'İN ÜST DÜZEY İSMİ DESTEĞİ İLAN ETTİ

PKK'nın üst düzey yöneticisi Murat Karayılan, terör örgütünün basın organına yaptığı açıklamada; AK Parti-MHP ittifakının yüzde 50'nin altında kalması gerektiğini ifade etti. Daha önce de örgüt elemanlarına yaptığı çağrılarla bilinen Karayılan, şimdi de seçimler de Cumhur İttifakı'nın yüzde 50'nin altında kalması için seslendi.(Ensonhaber)

demirtaş akşener kılıçdaroğlu ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • As1

    05 Mart 2019 21:51
    0 0
    Allah belanizi versin insallah basiniza tas düser insallah Helak olun insallah
  • kulo

    05 Mart 2019 16:08
    0 0
    bu hain terörist cumhur'a karşı destek istiyor ve ülkenin ve türk milletinin menfaatini düşünüyor heeee... bir de bunlarla fikir ve ağız birliği yapanlar bizim terörle, teröristle ilgimiz olmaz diyor heeee... devletin bekasını, memleketin geleceğini bunlar kurtaracak heeee... ceeehaapeee ve avanesi cici, aakeeepeeeliler tü kaka heeee. papaz eriği çıkmışmıydı mirim, pazarlarda göremedim de... ne vakit çıkar, çıkar da yersek... ne iyi olurdu.
  • hursit dilaver

    05 Mart 2019 14:55
    0 0
    murat karayılanı niye ortak aday yapmadınız ki.. bak resimde nasıl beraberler. gelsin bir şehre aday olsun.bu şuretle de yakalamış kolay olur yahu..15 temmuz gecesinin sabahı zaten FETÖnun boşalttığı guney sınırlarımızdan gireceklerdi. artık nerede dururlarsa keyfleri bilecekti..bak adam millet ittifakı diyor. KAYYUM HİZMETLERİ VE DEVLETİN PARASI İLE YENİLENEN ŞEHİRLER GENE BUNLARA OY VERİRSE..asla şaşırmıyacağım.DEVLET DE BU BELEDİYEYE HER VERİLEN PARANIN TAKİBİNİ YAPSIN.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;