SİYASET

MHP'li Cemal Enginyurt'tan Ali Türkşen'in sözlerine sert tepki

Tarih
13 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla iptal edilmesi sonrası "Her şey çok güzel olacak" paylaşımında bulunan komedyen Cem Yılmaz'a geçen cumartesi günü tepki gösterdi. Bahçeli, "Ben Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem "dedi.

Bahçeli'nin söz konusu ifadesinin de yer aldığı bir tweeti alıntılayan Türkşen,  "Cem Yılmaz’ın da çok şeyindeydi..." ifadesini kullandı.

MHP'li Enginyurt ise, Türkşen'in bu sözlerine tepki gösterdi.

Enginyurt, "Ali Türkşen, şerefli Türk ordusunun şerefini satılığa çıkarmış zavallısı. 3 beğeni fazla alırım, 5 takipçim fazla olsun diye, Cem Yılmaz’ın şeyini ağzına almak sana yakıştı mı? Ali! Hain ruhlu paylaşımın, Devlet Bey'e itibar kaybettirmez, lakin Cem’in şeyi sana yeni kimlik kazandırır" ifadelerini kullandı.

cemal enginyurt ali türkşen ile ilgili görsel sonucu​'KISA MESAFEDEN GÖSTERİRİM BEN SANA'

Ali Türkşen ise, MHP'li Enginyurt'un bu sözlerine sert bir yanıt verdi.

​Enginyurt'u tanımadığını ifade eden Türkşen, "Yiğidim buradan boş sallama, yakın düşeriz bir gün laf çakmak nasıl olur kısa mesafeden gösteririm ben sana. Türk Ordusunun şerefini iki paralık edenlerle yan yana durmaya devam" dedi.

Türkşen, daha sonra takipçilerinden özür de dilerken, "Şahsı tanımam derken gerçekten şahsen tanımam. Hatırlatılınca hatırladım. Telefon kırıp, dağa taşa uluyan kişiymiş. Muhatap aldığım için takipçilerimden özür dilerim. Nadiren yaptığım için twitimi silmiyorum. Burada dursun. (Hay Allah, uluyan adamı muhatap aldık gece gece)" diye belirtti. 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • kulo

    16 Mayıs 2019 12:42
    0 0
    bu vatanın dağlarında uluyan kurtlar varsa, düşmana köpek olmuşlar saldırmaya kalkarsa, o dağların boş olmadığını bilsin diyedir. ayrıca içerdeki köpekler de, dışardaki köpekler de bilsinler ki; gerektiğinde bu memleketin kangalı da, çomarı da, karabaşı da, hatta evcil kedisi ve hatta iç köpeklerin tabiri ile koyunu da kurt olmayı bilir.
  • VATANSEVER

    13 Mayıs 2019 20:16
    7 1
    Türk ordusunun itibarını 40 sene boşu boşuna dağları taşları boş arazileri bombalayarak siz ve avaneniz iki paralık ettiniz Ali Efendi...
  • Ess

    13 Mayıs 2019 14:46
    14 3
    Uluyanı değil havlayani muhatap alın. Sizin avane gece gündüz havlıyor.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;