Metrobüs şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası yolcu şoföre tekme attı, şemsiyeyle vurdu. Bu tekmenin ardından şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride girdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan İETT Genel Müdürü Abdullah Kazdal, “Bir yolcu şoföre şemisye ile vurdu. Şoförün de beyanı bu şekilde” diye konuştu.
İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada da “Metrobüs şoförü dahil 11 kişi yaralandı. Kaza, yolculardan birinin metrobüs şoförüne şemsiye ile müdahale etmesiyle meydana geldi. Şoförü darp eden kişi gözaltına alındı” dendi.
İHA muhabiri Mustafa Esen de, şu bilgileri aktardı:
"Bize gelen ilk bilgiler bir yolcunun şoförün kafasına şemsiyeyle vurduğu. Ama yaşanan bu tartışma burada inanılmaz bir görüntü çıkardı. Hattan çıktıktan sonra 6 aracın üzerinden geçmiş, şu an 3'ünün altında. Yaralılar var, hastaneye kaldırdılar ambulanslarla. Şu an itfaiye ekipleri metrobüsün altında kalan otomobilleri çıkarmaya çalışıyorlar. Üç tane vinçle otomobilleri kaldırmaya çalışıyorlar. Araçlardan bir tanesi çıktı, içinden bir tane de yaralı çıktı."


Hiç yorum yapılmamış
4453 kez izlendi
1586 kez izlendi
1069 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3588 kez izlendi
2570 kez izlendi
1278 kez izlendi
1735 kez izlendi
594 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.