SİYASET

Metin Külünk'ten dikkat çeken açıklama

Tarih
01 Nisan 2019
İzlenme
Kişi

Eski AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk, İstanbul'daki seçim sonucunda hile gözlendiğini iddia etti.

Külünk, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yaptı.

İstanbul'daki sonuçlarda hile olduğunu iddia eden Külünk, "İstanbul seçimlerinde çok ciddi bir hile gözlenmektedir. Partimizin yetkili kademeleri bu konunun üzerine hassasiyetle gitmektedir. Milletimizin hangi partiye oy vermiş olursa olsun bir oyu zayi olmayacaktır. Ülke olarak ciddi bir FETÖ operasyonu ile karşı karşıya olabiliriz" ifadelerini kullandı.

metin külünk ile ilgili görsel sonucuYüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) tüm partilerin temsilcileri olduğunu ve itiraz sürecinin devam ettiğini hatırlatan Külünk, sosyal medya ya da başka mecralar üzerinden yapılan açıklamalara itibar edilmemesini ve YSK'nın açıklamasının beklenmesini istedi.

"Ülkemizi birileri kaos ortamına çekmek istemektedir. Bu tip operasyonlara karşı çok dikkatli olmak zorundayız"

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • vatan sevdalısı

    02 Nisan 2019 11:09
    0 0
    daha önce edirne belediye başkanı(15 temmuz gecesi)-adana bld yine şehitleri anma yemeği_ ve binlerce örnek şunu ispatlıyor bunlar aynı kişi. ve dolayısıyla birleşme olmadı.bildiğimiz manada.sadece isimleri değişik ama aynı amaca hizmet ediyor. sandık darbesi bile yaptı bu zihniyet (chp) herşey beklenir.vatanı satar-milletin iradesine küfür eder. arkalarında tek kişi veya akım var ve tek kişi.doğuda hdp-dışarda sınırda pkk-pyd-ypg-yine içerde sp ve ip. çabuk şekilde reformlar vs
  • vatan sevdalısı

    02 Nisan 2019 11:04
    0 0
    ya arkadaş bu kadarına pes... milletin iradesi rahatsız ediyor conileri. cumhuriyetin temeli halkın iradesine dayanır. halkın iradesi ne ise o çıksın. içeride buna yeltenenlerin dibine kadar inilmesi araştırılması lazım. kanımca arkalarında sağlam örgüt var.ve tek kişi olarak görmek lazım. bakınız ali ra : zamanınızda doğruyu bulmakta zorlanıyorsanız eğrilere bakın.eğriler neyin üstüne gidiyorsa kötülüyorsa doğru odur.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;