GÜNCEL

Meral Akşener'in kayınbiraderi Hasan Basri Akşener'den Meral Akşener'e sert tepki

Tarih
23 Şubat 2023
İzlenme
Kişi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, 1999 Gölcük depremini örnek gösterdi.

Akşener, "Ben, 1999 depremini bizzat yaşamış, yakınlarını kaybetmiş bir insanım. Dolayısıyla, deprem gerçeğiyle yüzleşmenin ne demek olduğunu iyi biliyorum." dedi.

Akşener'in açıklamalarına Kocaeli'de ülkücü camiasının yakından tanıdığı bir isim sert tepki gösterdi. Akşener'in eşi Tuncer Akşener'in kardeşi Hasan Basri Akşener, sosyal medya hesabından Meral Akşener'in yalancı olduğunu söyledi.

"HEP YALAN HEP ALGI"

Akşener'in hiçbir zaman Kocaeli milletvekili olmadığını söyleyen Hasan Basri Akşener, "Meral Akşener kürsüde şu an ve yalan konuşuyor, Kocaeli milletvekili hiç olmadı, hep İstanbul milletvekili oldu. Depremi merkezde yaşamadı. Deprem günü İstanbul'da idi, Kocaeli'de ikamet etmiyor. Depremi merkezde yaşayan bilfiil bendim. Gölcük'teydim. "Hep Yalan, Hep Algı" ifadelerini kullandı.

Daha sonra açıklamasına düzeltme yapan Basri Akşener, "DYP'den Kocaeli Milletvekili seçildi ama hep İstanbul'da ikamet etti. DYP'den seçildi ama hiç Kocaeli'nde oturmadı" ifadelerini kullandı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;