Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmadığını sık sık belli eden Akşener'den yeni hamle geldi. Akşener, Gümüşhane gezisine CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gitti. Burada bir açılış törenine katılan Akşener ve İmamoğlu, daha sonra bir otelde yemek yedi.
Haziran seçimleri için zaman daralırken CHP ve İYİ Parti'nin başı çektiği 6'lı masada adaylık krizi her geçen gün derinleşiyor.
Büyük soru işaretleriyle dolu ABD ziyareti sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine 'aday benim' mesajını vermekten geri durmadı.
KILIÇDAROĞLU ADAYLIK SİNYALİNİ YİNELEDİ
İYİ Parti ve 6'lı masaya mesajı gönderen Kılıçdaroğlu, "Yine tekrar ediyorum. Kasım ayını bekleyin. Bay Kemal'i bekleyin..." dedi.
MERAL AKŞENER YİNE İKNA OLMADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmadığını sık sık belli eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yeni hamle geldi.
YİNE İMAMOĞLU KARTINI ÇIKARDI
Akşener, Gümüşhane gezisine CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gitti. Burada bir açılış törenine katılan Akşener ve İmamoğlu, daha sonra bir otelde yemek yedi.
Akşener daha öncesinde de 'CHP'ye borcumuz yok' mesajını ileterek Kılıçdaroğlu'na resti çekmişti. Adaylık konusunda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu işaret etmişti.
Akşener, "Mansur bey ve Ekrem Bey aday gösterilirse biz varız dedim. Çünkü amaç kazanmak. Çok endişem var." ifadelerini kullanmıştı.
"AKŞENER ADAY OLABİLİR" HAREKETLİLİĞİ
Eski CHP'li Barış Yarkadaş'ın Meral Akşener'in aday olabileceği yönündeki açıklamalarının ardından İYİ Parti Milletvekillerinin de bunu ima eden Twitter paylaşımları, Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda Meral Akşener'in de karşı aday olabileceği iddiaları son dönemde kuvvetle muhtemel hale geldi.
Hiç yorum yapılmamış
4454 kez izlendi
1586 kez izlendi
1070 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2572 kez izlendi
1279 kez izlendi
1735 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.