GÜNCEL

Meral Akşener'den otelde sır görüşme! Kılıçdaroğlu'na nispet gibi adaylık mesajı

Tarih
21 Ekim 2022
İzlenme
Kişi

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmadığını sık sık belli eden Akşener'den yeni hamle geldi. Akşener, Gümüşhane gezisine CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gitti. Burada bir açılış törenine katılan Akşener ve İmamoğlu, daha sonra bir otelde yemek yedi.

 

 

Haziran seçimleri için zaman daralırken CHP ve İYİ Parti'nin başı çektiği 6'lı masada adaylık krizi her geçen gün derinleşiyor.

Büyük soru işaretleriyle dolu ABD ziyareti sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine 'aday benim' mesajını vermekten geri durmadı. 

KILIÇDAROĞLU ADAYLIK SİNYALİNİ YİNELEDİ

İYİ Parti ve 6'lı masaya mesajı gönderen Kılıçdaroğlu, "Yine tekrar ediyorum. Kasım ayını bekleyin. Bay Kemal'i bekleyin..." dedi.

MERAL AKŞENER YİNE İKNA OLMADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmadığını sık sık belli eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yeni hamle geldi.

YİNE İMAMOĞLU KARTINI ÇIKARDI

Akşener, Gümüşhane gezisine CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gitti. Burada bir açılış törenine katılan Akşener ve İmamoğlu, daha sonra bir otelde yemek yedi.

Akşener daha öncesinde de 'CHP'ye borcumuz yok' mesajını ileterek Kılıçdaroğlu'na resti çekmişti. Adaylık konusunda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu işaret etmişti. 

Akşener, "Mansur bey ve Ekrem Bey aday gösterilirse biz varız dedim. Çünkü amaç kazanmak. Çok endişem var." ifadelerini kullanmıştı.

"AKŞENER ADAY OLABİLİR" HAREKETLİLİĞİ

Eski CHP'li Barış Yarkadaş'ın Meral Akşener'in aday olabileceği yönündeki açıklamalarının ardından İYİ Parti Milletvekillerinin de bunu ima eden Twitter paylaşımları, Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda Meral Akşener'in de karşı aday olabileceği iddiaları son dönemde kuvvetle muhtemel hale geldi.

 

(Kaynak: Haber7)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;