GÜNCEL

Melih Gökçek anket yaptı! Sosyal medya yıkıldı

Tarih
27 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada 'Çocuk tacizcisi, çocuk katili, kadın katili ve teröristlere idam gelmeli' sorulu bir anket yaptı. Ankete 100 binin üzerinde bir katılım sağlandı.

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 'Çocuk tacizcisi, çocuk katili, kadın katili ve teröristlere idam gelmeli' sorulu anketine 100 bin 440 kişi katıldı. Ankete katılanların yüzde '83'ü idama evet diyorum' cevabı verirken yüzde 11'i ise 'ömür boyu hücre cezası' dedi. Geriye kalan yüzde 6'lık kısım ise 'idama kesinlikle hayır'cevabını işaretledi.

"İdam gelmeli"

Anket sonuçlarını paylaşan Melih Gökçek şu ifadeleri kullandı:

Şu ana kadar Türkiye'de, Twitter'da gördüğüm en büyük anket. 21 satte 110 bin 440 kişi. Katılanların yüzde 83'ü idam diyor. Türkiye'de farklı siyasi yapılan böylesine ittifakı görülmedi. Parlamento açılır açılmaz idam gelmeli.

Kaynak : Yeni Akit



 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • KRİSTALKOZMİK

    29 Temmuz 2019 08:35
    0 0
    SEN KAÇ YILDIR AK PARTİ BÜNYESİNDE SİYASET YAPTIN ? KAÇ DEFA İDAM KONUSUNDA GENEL BAŞKANINLA GÖRÜŞTÜN ? KONUYU MECLİSE TAŞIMAK İÇİN KAÇ GİRİŞİMDE BULUNDU NETİÇE NE OLDU ? SAYIN BAŞKANIMIZ ERDOĞANA İDAM KONUSUNDA HİÇ GÖRÜŞ BEYAN ETTİN Mİ ETTİYSEN NETİCESİ NEDİR ETMEDİYSEN NEDEN ŞİMDİ ANKET YAPIYORSUN
  • hursit dilaver

    28 Temmuz 2019 12:07
    0 0
    yuzde 83ü idam diyorsa bilinsin ki asla bu gerçekleşmiyecektir. idam olmıyacaktır. ancak beyaz toros,hendek adapazarı üçgeni gibi bilimsel olmayan tekniklerle tacizci,tecavüzcü değil, hain ve devşirmeler de halledilebilir, ehlileştirilir,rehabilite edilir.yoksa idamı beklemeyin.o geçti.işte batı hukuda bunu gerektiriyor.bazı zamanlarda alman usulu olur bu işler. ama bizde bu da yalama edilir bilirim.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;