'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, 3 yıl önce, kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden yüksek kâr payı vaadiyle binlerce kişiyi mağdur ederek yurt dışına kaçmıştı.
Mehmet Aydın, geçtiğimiz gün şaşırtan bir hamle yaparak Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Türk elçiliğine teslim oldu.
Dolandırıcılık suçundan 75 bin yıla kadar hapsi istenen ve Brezilya'dan sınır dışı edilen Aydın, bugün 22:30'da Türkiye'de olacak.
Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla İstanbul'a gelmek üzere yola çıkan Aydın'ın ilk fotoğrafları paylaşıldı.
Görüntülerde Aydın'ın, konsoloslukta teslim olduktan sonra polis tarafından üst aramasının yapıldığı anlar ve uçakta çekilen fotoğraf yer aldı.
PARALARI MAFYAYA KAPTIRDI
Öte yandan Aydın'ın, mağdurlardan kazandığı yaklaşık 320 milyon lirayı Brezilya mafyasına kaptırdığı, bilet parasının devlet tarafından karşılandığı öğrenildi.
Hiç yorum yapılmamış
718 kez izlendi
783 kez izlendi
558 kez izlendi
2080 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.