GÜNCEL

Mauro Icardi, dünyanın en pahalı arabasını aldı! Fiyatı ve özellikleri dudak uçuklatıyor

Tarih
29 Mayıs 2023
İzlenme
Kişi

Inter'in kaptanı olarak Serie A’da fırtına gibi estikten sonra PSG'ye transfer oldu. Avrupa’nın iki dev takımında da şampiyonluk yaşarken dünyanın en iyi forvetlerinden birisi olduğunu kanıtladı. Ardından Süper Lig’in yolunu tutarak Galatasaray'ın formasını giydi ve şimdi önünde Türkiye Süper Ligi şampiyonluğu da var. Kariyerinde birçok başarı yakalayan Mauro Icardi, dolayısıyla dünyanın en çok kazanan futbolcularından birisi de oldu ve büyük bir servet edindi. Arjantinli golcü, dünyanın en pahalı arabasını alarak futboldan kazandığı servetinin tadını çıkarıyor.

Mauro Icardi, lüks araba koleksiyonuna yeni bir tane daha ekledi. Piyasa değeri oldukça yüksek olan bir Rolls Royce Boat Tail'in sahibi oldu.

DENİZCİLİKTEN İLHAM ALDI 

Mauro Icardi, dünyanın en pahalı arabasını aldı Fiyatı ve özellikleri dudak uçuklatıyorElle ve özel ayrıntılarla yapıldı ve arabanın adından da anlaşılacağı gibi, tekerlekli lüks bir tekne gibi görünecek kadar denizcilik dünyasından ilham aldı. Arjantinli golcü, Rolls Royce'un arkasında, narin beyaz deri koltuklarda otururken ve şeffaf tavanda detayların yer aldığı görünüyor.

SERVET DEĞERİNDE 

Yapım süreci ve içerdiği el yapımı detaylar nedeniyle, Icardi’nin zevkine göre yapıldığı için benzersiz ve tekrarlanması imkansız olan bu aracın 23 ila 25 milyon Euro arasında olduğu tahmin ediliyor.

İç mekanı konyak ve istiridye derisi ile tasarlandı ve gösterge panelinde de ceviz kaplamalar var. Göstergeler ve kontrol düğmeleri gerçek sedef kakmalara sahip ve çıkarılabilir gösterge paneline monteli saat, sahibi tarafından sağlanan bir inciden yapıldı.

DÜNYANIN EN PAHALI ARABASI 

DÜNYANIN EN PAHALI ARABASIİngiliz firmasının en iddialı projesi olan Boat Tail'in tüm yapılma süreci müşterilerle işbirliği içinde yürütülüyor. Alüminyum platform ve 563 hp 6.75 V12 doğal emişli motor gibi lüks markanın amiral gemisi seri üretim sedanı Phantom ile ortak temellere sahip. Üç kopya ile süper özel, dört koltuklu üstü açılır araba 5,80 metre boyutlarında ve elle çalıştırılan bir kanvas tavan ile donatıldı.

ZEVKİNE GÖRE 

Arkasında koyu renk ahşap paneller açılarak ikili bir buzdolabı ve özel bir piknik için ihtiyacınız olan her şeyi (modelin ambleminin kazındığı gümüş çatal bıçak takımı ve porselen tabaklar dahil) saklayabileceğiniz bir bölme de var.

KOLEKSİYONA KATILDI 

Rolls Royce Boat Tail; Tamamlanması için dört yıllık bir çalışmayla, işlevsel düzeyde 600 beygir gücünde 6.7 litrelik bir V12 motora sahip. Böylece lüks otomobil, Mauro Icardi tarafından daha önce satın alınan Lamborghini Huracan Spyder, Bentley Bentayga, Hummer H2, Range Rover ve bir diğer Rolls Royce olan Ghost modellerinin arasında katıldı.

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;