GÜNCEL

Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum diyerek şaşırtmıştı. Bu sefer şaşırtmadı. Kılıçdaroğlu: Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş neden hapiste

Tarih
25 Aralık 2021
İzlenme
Kişi

Televizyonların Ankara temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki konuları değerlendirdi.

Ekonomik gelişmeler, yeni model, memur ve emekli zamlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP lideri daha sonra soruları yanıtladı.

“HDP GELECEK HAFTA BİZDEN RANDEVU İSTEDİ”

HDP ile ittifak görüşmelerinin sorulduğu Kılıçdaroğlu, “HDP gelecek hafta bizden randevu istedi. Görüşeceğiz. Parlamentoda bütün siyasi partileri dinleyen tek partiyiz. Bunun demokratik kültür açısından son derece önemli olduğuna inanıyorum.” dedi.

“OSMAN KAVALA, SELAHATTİN DEMİRTAŞ NEDEN HAPİSTE?”

Konuşmasını sürdüren Kılıçdaroğlu, dün tutukluluk halinin devamına yeniden karar verilen Osman Kavala ile tutuklu yargılanan bir başka isim HDP'li Selahattin Demirtaş için tepki gösterdi.

“Osman Kavala, Selahattin Demirtaş neden hapiste?” diye soran Kılıçdaroğlu, “Sonra da demokrasi var diyorlar. Tam bir aldatmaca” ifadelerini kullandı.

 

(Ensonhaber)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;