GÜNCEL

Klavye delikanlıları emniyette ağladı! İlk ifadelerinde bakın ne dediler

Tarih
02 Temmuz 2020
İzlenme
Kişi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak hakkındaki iğrenç paylaşımla ilgili soruşturma sürerken, soruşturmanın İstanbul ayağında gözaltına alınan 7 kişiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakılırken, 18 yaşından küçük olan bir şüpheli, Emniyet Çocuk Şube'ye gönderildi.

"Berat Albayrak ve eşinden özür diliyoruz"

Emniyet ifadeleri tamamlanan Muammer K. ile Mehmet F.K. ise adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülerken sorulara cevap vermeyen şüphelilerin, emniyette verdikleri ifadede, "Berat Albayrak ve eşinden özür diliyoruz. Yaptıklarımıza çok pişmanız" dedikleri öğrenildi.

Soruşturma kapsamında bir kişinin daha yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Aynı soruşturma kapsamında çirkin paylaşımı ilk yapan kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

(YeniAkit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hicabi

    06 Temmuz 2020 14:15
    0 0
    Öyle özür dilerim pişmanım demek kurtarmaz. Her boku ye sonra pişmanım. Bunlar gibi şerefsiz bu vatana yabancı bizden olmayan bu kanı bozukları tıkacaksın içeri yatsınlar hayatları kararsın şerefsizlerin. Af yok, merhamet yok artık.
  • Özürdilerim Pişmanım

    02 Temmuz 2020 21:32
    2 0
    Öyle yok, özürdile, pişmanım de bu kadar kolay öyle mi, yapanın yanına kar kalmasın, her türlü ahlaksızlığı, şerefsizliği ve insanların özel hayatına gözünle görmediğin bilmediğin halde iftira et. Kinle, hasetle klavye kahramanlığı yapıyorsan sonuçlarına da katlanacaksın.. Sizin gibi insanların Allah bin türlü belasını versin şerefsizler..
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;