AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, ayaklarını uzattığı masanın yanında duran danışmanlarını fotoğraflayıp, 'Emirerlerim' notuyla sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki toplamıştı.
"DİĞER VEKİLLER MAAŞLARDAN PAY ALIYOR"
Sofuoğlu'nun paylaşımında yer alan danışmanı Semih Bostanoğlu da fotoğrafla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Diğer milletvekileri danışmanlarının maaşlarından pay alırken, Kenan abim giydiğimiz kıyafetimize kadar her şeyimizle kendisi ilgileniyor. Meclis'te bizden ayrı oturduğunu gören bir tane danışman varsa çıksın konuşsun." ifadelerini kullanmıştı.
"SOFUOĞLU ELEŞTİRİLERE MARUZ KALMIŞTIR"
Bu sözlerden sonra diğer vekillerden Sofuoğlu'na tepkilerin artığını belirten Semih Bostanoğlu, "Sebep olduğum bir paylaşım dolayısıyla danışmanlığını yürüttüğüm sayın Kenan Sofuoğlu yoğun eleştirilere maruz kalmıştır. Onun insani niteliklerini dile getirme amacıyla yaptığım açıklamada sayın vekillerin haklı eleştirilerine öfkeli bir tepki göstererek vahim bir hataya sebep oldum. TBMM'nin tüm milletvekillerinden ve halkımızdan özür diliyorum. Danışmanlık göreviyle bağdaşmayan bu durum dolayısıyla görevimden ayrılıyorum..." sözleriyle istifa ettiğini açıkladı.
Hiç yorum yapılmamış
4462 kez izlendi
1590 kez izlendi
1075 kez izlendi
566 kez izlendi
3501 kez izlendi
824 kez izlendi
546 kez izlendi
3591 kez izlendi
2575 kez izlendi
1283 kez izlendi
1738 kez izlendi
598 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.