GÜNCEL

Kemalistlerin bile tepkisini çekti! "Atatürk'ün farzı vatanseverlik, sünneti rakı içmek"

Tarih
11 Ağustos 2021
İzlenme
Kişi

Din karşıtı ve sapkın açıklamalarıyla tepki çeken laikçi kemalist ilahiyatçı Cemil Kılıç, bu kez Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) sünnetini ve Allah'ın emirleri olan farzını skandal ifadelerle diline doladı.

İslami terimleri ahlaksızca yozlaştırmaya çalıştı

İslami terimleri ahlaksızca yozlaştırmaya çalışan Cemil Kılıç isimli sapkın ilahiyatçı, sosyal medyada kullandığı abuk subuk ifadelerle Peygamberimiz'in sünneti ile Allah'ın farzını, M. Kemal'in rakı içmesiyle kıyasladı

Dini kavramları haram işlerle birlikte kullanan ve şarlatanlığın zirvesine yerleşen Cemil Kılıç, "Sünnet ve farz kavramlarını bilmeyen bilgisizlere açıklama yapıyoruz. Bu arada yüce Atatürk'ten de örnek veriyorum. Onun farzı vatanseverliğidir diyorum. Yani vazgeçilmezi. Ama gerekirse vazgeçebileceği sünnetleri de vardı. Rakı içmek gibi. Bunu saldırı sanıyor beyinsizler" ifadelerinde bulundu.

Kemalistlerin tepkisine hakaretle cevap verdi

Rakı içmeyi "Atatürk'ün sünneti" olarak tanımlayan Cemil Kılıç, içilebileceği imasında da bulunarak, "Yüce Atatürk'ün rakı içtiğini ve bunun onun sünneti olduğunu yazdım diye beni Atatürk'e saldırmakla suçlayan cahilleri görünce şaştım kaldım. Onun vatanseverliği farzıdır, güzel giyinmek, rakı içmek vb. ise sünnetidir. Sünnet vazgeçilebilir, farz vazgeçilmez. Ne ukalalar var!" sözlerini sarf etti.

Büyük tepki çekti

Vatandaşlardan büyük tepki toplayan Cemil Kılıç isimli şarlatan, 'Atatürk istismarcılığı' yapması nedeniyle de eleştiri konusu oldu.

Tükürdüğünü yaladı

Cemil Kılıç, çığ gibi tepkinin ardından paylaşımlarını sildi.

 

(Yeniakit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • BARIŞ

    11 Ağustos 2021 21:20
    0 0
    sen ilahiyatçı isen ben eşşeğim.
  • Alp

    11 Ağustos 2021 17:31
    0 0
    Senin dinin kemalizm olmuş. Hiberib gidince seni kemalist cennetine koyarlar. İçtiğin rakının sevaplarini da orda bulursun. Vazgeçilmez olarak. Müslümanlarin duygulari ile oynamak için mi hayatını inanmadığın bir şeye adadın? Beyinsiz sen imişsin de haberin yokmuş.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;