31 Mart seçimlerinde bu sefer AK Parti'ye karşı zafer elde etmek isteyen Cumhuriyet Halk Partisi, her yolu deniyor.
DİLEK TUTTU, BİLEKLİK BAĞLADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son çareyi gittiği Kırklareli'nde verilen marteniçka bilekliğinde buldu. Kılıçdaroğlu bir Balkan geleneği olarak bilekliği taktı ve leylek aramaya başladı. Rivayete göre; marteniçka bilekliği takan kişi bir dilek tutuyor, leyleği gördüğünde ise dileği kabul olacak anlamına geliyor ve bilekliği çıkarıyor.
BİLEKLİK ÇIKTI
Düne kadar gittiği programlarda Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilekliği sol bileğinde gömleğinin manşeti altından gözüküyordu, Kılıçdaroğlu'nun dün çekilen görüntülerinde ise bileklik görülmedi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun 23 Mart günü katıldığı programda bileklik görülüyor.
DİLEĞİ TUTACAK MI: SON 6 GÜN
Recep Tayyip Erdoğan'a karşı girdiği 9 seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, başka bir konuda dilek tuttu mu bilinmez ama seçimleri kazanmak istediği kesin.
Hiç yorum yapılmamış
700 kez izlendi
770 kez izlendi
555 kez izlendi
2078 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.