GÜNCEL

Karamollaoğlu'ndan Trump'a sert tepki

Tarih
09 Ekim 2019
İzlenme
Kişi

Saadet Partisi'nin YouTube kanalından, parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ABD Başkanı Donald Trump hakkında kullandığı sert ifadeler paylaşıldı.

Trump için "Affedersiniz Amerika’nın başında terbiye edilmemiş aygır gibi birisi bulunuyor ve bundan bütün dünya olumsuz etkileniyor" ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, Trump'ın dünyayı tehdit eden bir tutum içinde olduğunu aktardı.

karamollaoğlu ile ilgili görsel sonucuKaramollaoğlu, "Dünya kaynıyor. Amerika'nın başında bir adam geldi. Yani kovboy. Maalesef bazıları tarif ediyor bir devlet başkanına bunu söylemek doğru değil ama Amerika'nın başına affedersiniz terbiye edilmemiş aygır gibi birisi geldiğinde sadece tekmeliyor ve yıkıyor. Şuan da başta bulunan Trump'ın da yaptığı bundan ibaret. Sadece kendi memleketinde değil, dışarıda da bu zararı görüyor" dedi.

Trump, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine yönelik başlatmayı planladığı harekatla ilgili olarak "Türkiye, benim büyük ve emsalsiz bilgeliğimle sınırları aşmak olarak değerlendirdiğim bir şey yaparsa, Türk ekonomisini yıkıp ve yok edeceğim (daha önce yaptım)" ifadelerini kullanmıştı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    10 Ekim 2019 10:52
    0 0
    ne ayıp. böyle bir ayıp laf sana yakışıyor mu. ayıp ayıp..aziz ve muhterem seçim ortagı agabeyin çok üzülüyor bu laflarına. böyle mi kavilleştik diyor. hele istanbuldaki bayağı üzgün.
  • hursit dilaver

    09 Ekim 2019 14:43
    0 0
    SON PARAGRAF GALİBA SESLİ MAKALENİN YORUMU. ama bu adamın derdi laflarından anladığınız gibi trumpun dünyAYA DERT OLDUĞU..türkiyeye ettiğinden bahsetmiyor. ONA DA KIZIYOR ZAAR. NİYE ÇEKİLDİN DEMEK GALİBA. olabilir.1977de yd.sbken bir arkadaşım, aman demişti bunlar kürtçüdür dikkat et savunma demişti. allah razı olsun .(daha sonra anaptan belediye bşk. olmuştu.adı da M.Ö idi karadeniz taraflarında canım.
  • KULO

    09 Ekim 2019 14:34
    0 0
    Ayanay, dede konuşmuş ya la! dün milli gaste öyle demiyodu. sizin de ne yana dönceeniz belli değil la dede.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;