SİYASET

Karamollaoğlu'ndan koronavirüs çağrısı: Bunlardan vergi alınmasın

Tarih
16 Mart 2020
İzlenme
Kişi

Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de de görülmeye başlanan koronavirüs vakaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İlk günlerden itibaren alınan hızlı kararlar ve tedbirlerden dolayı yetkilileri takdir ediyoruz. Bunun yanında hane halkının temel giderlerini oluşturan elektrik, doğalgaz ve su faturalarından vergi alınmamasını istiyoruz" dedi.

Koronavirüs vakalarının ardından açıklama yapan Temel Karamollaoğlu, "Yaşadığımız bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde, tedbirlere riayet ederek aşacağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de de görülen koronavirüs vakalarının ardından açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımlar yapan Karamollaoğlu, koronavirüsle mücadelede ilk günlerden itibaren alınan hızlı kararlar ve tedbirlerden dolayı yetkilileri takdir ettiklerini söyledi.

"Vergi alınmasın"

temel karamollaoğlu ile ilgili görsel sonucuSaadet Partisi lideri Karamollaoğlu, hayatın yavaşlatılmasıyla birlikte toplumun farklı kesimlerinde oluşabilecek ekonomik yükler için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini kaydetti. Karamollaoğlu, konuya ilişkin olarak, "Bu sebeple; hane halkının temel giderlerini oluşturan elektrik, doğalgaz ve su faturalarından vergi alınmamasını, esnafın ve iş dünyasının başta kamuya olan vergi borçları olmak üzere, kamu bankalarına olan kredi borçlarının tehirini gerekli görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu paylaşımlarını "İktidarın gecikmeden gerekli adımları atmasını önemsiyor, ayrıca bu hususta meslek kuruluşlarının ve özellikle Odalar Birliği'nin etkin olmasını bekliyoruz. Yaşadığımız bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde, tedbirlere riayet ederek aşacağımıza yürekten inanıyoruz." ifadesi ile sonlandırdı.

"Yetkilileri takdir ediyoruz"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun paylaşımları şu şekilde:

Küresel salgına dönüşen koronavirüsle mücadelede ilk günlerden itibaren alınan hızlı kararlar ve tedbirlerden dolayı yetkilileri takdir ediyoruz.
Bu süreçte aziz milletimiz, hijyen kurallarına dikkat etmeli, toplu ortamlardan kaçınmalı ve hayatı yavaşlatma sürecine girmelidir.
Hayatın yavaşlatılmasıyla birlikte toplumun farklı kesimlerinde oluşabilecek ekonomik yükler için gerekli tedbirlerin alınması büyük önem taşımaktadır.
Bu sebeple; hane halkının temel giderlerini oluşturan elektrik, doğalgaz ve su faturalarından vergi alınmamasını, esnafın ve iş dünyasının başta kamuya olan vergi borçları olmak üzere, kamu bankalarına olan kredi borçlarının tehirini gerekli görüyoruz.
İktidarın gecikmeden gerekli adımları atmasını önemsiyor, ayrıca bu hususta meslek kuruluşlarının ve özellikle Odalar Birliği'nin etkin olmasını bekliyoruz.
Yaşadığımız bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde, tedbirlere riayet ederek aşacağımıza yürekten inanıyoruz.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;