SİYASET

Karamollaoğlu kendinden çok emin

Tarih
18 Mart 2019
İzlenme
Kişi

Yüzde 0,9 oy alan Saadet Lideri, 31 Mart seçimlerinin en iddialı partisi olduklarını iddia etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ,Adana ve Sivas'ta belediye başkan adayları ile birlikte gerçekleştirdiği salon ve alan miting programlarında konuştu.

karamollaoğlu ensonhaber ile ilgili görsel sonucuKaramollaoğlu konuşmasında, “Biz iktidarı kötülük olsun diye eleştirmiyoruz. Biz dostça, ülkede yaşanan problemler bilinsin, onlara çözüm yolu bulunsun diye bunları söylüyoruz. Bugün hakikaten ülkemiz, çok ciddi problemlerle karşı karşıya. Bizim derdimiz, onların da 81 milyon insanımızın da müreffeh, huzur içinde bir ülkede yaşamalarıdır." ifadelerini kullandı.

"YEREL SEÇİMLERİN EN İDDİALI PARTİSİ BİZİZ"

Yerel seçimlere giderken en iddialı partinin kendileri olduklarını ve adaylarını da buna uygun olarak seçtiklerini belirten Karamollaoğlu, “Biz 81 ilin tamamında, tüm ilçe ve beldelerde belediyeleri kazanmak için seçime girdik." dedi.(Ensonhaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Niyazi

    19 Mart 2019 14:56
    0 0
    Biz sizin 81 ilde niye seçime girdiğinizi biliyoruz. Hiiiiiç kafanızı yormayın. Millet de biliyor. Hatta bebelerine mama veren emperyalistler de biliyor.
  • kulo

    19 Mart 2019 10:15
    1 0
    adnan oktar'ın kullandığı zerzevat neyse bu amca da o ottan tüketiyor bence. güzel kafa yaptığı kesin, çünkü düz bakıp ters görmeyi sağlayan bir etkiye sahip olduğunu düşünüyorum bu otun. bir de aşırı özgüven yükseltiyo. kafalar acayip güzel, çok eğlenecüüüyk çooook...
  • Namyelüs

    18 Mart 2019 23:09
    3 0
    Babasının tahtına geçebilmek için Bizans'la işbirliği yapan şehzadeler vardı.Günümüzde bu şehzadeleri kimler temsil edebilir diye düşünüyorum.Sizce?
  • ALİ

    18 Mart 2019 22:42
    0 0
    AYDA HERŞEY YERİNDE DURMUYOR YÜKSELİYOR YA, BU ZAT ORDA SEÇİME GİTTİĞİNİ ZANNEDİYOR. YAHUT ATMA TEMEL DİNKARDEŞİYİZ Mİ DİYELİM YAVUUU
  • ibrahim can

    18 Mart 2019 22:17
    2 0
    81 ilde kazanacagiz nedemek ya. Kazanamayacagini bile bile bir insan yalan soylermi ya. Insallah dese anlayacagim ama sanki hersey garanti.
  • İhsan küçük

    18 Mart 2019 20:31
    0 0
    Yazıkya bu haberi yapan şahsiyet. Neden algı operasyonu yapıyorsunuz bu haber içinde neden böyle bir resim paylaşma gereksizi hissediyorsunuz Maksadınızı söyleseniz direk
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;