Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı Abdullah Gül'ü çatı aday olarak göstermek istedi.
Bu kapsamda Abdullah Gül'e teklif götüren Karamollaoğlu, diğer partilerin anlaşamaması nedeniyle Gül'den vazgeçti.
"GELİŞMELERDEN RAHATSIZDI, SICAK BAKTI"
SP Lideri, bu sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.
Habertürk'ten Kübra Par'a konuşan Karamollaoğlu, şunları söyledi: "Olanda hayır vardı' diyoruz. Mademki böyle oldu, bunda bir hayır var.
Ama biz o günkü şartlarda Sayın Abdullah Gül’ün aday olması halinde daha toparlayıcı olabileceğini, hakikaten seçimlerde başarı şansının çok yüksek olacağını düşünmüştük.
Bundan dolayı da bugünkü teklifi götürdük. Sayın Gül de bugünkü gelişmelerden Türkiye açısından rahatsız olduğu için bu teklife sıcak baktığını iletmişti. Ancak olmadı, gerçekleşmedi."
18 Haziran 2018
YORUMLAR
4726 kez izlendi
1678 kez izlendi
1146 kez izlendi
632 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.