GÜNCEL

Kaçak elektrik kullananlar yine panolara saldırdı

Tarih
16 Şubat 2019
İzlenme
Kişi

Dicle EDAŞ tarafından, şirketin sorumluluk bölgesinde bulunan Batman'ın Beşiri ilçesinde, dün 5 elektrik panosunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakıldığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamada, saldırı nedeniyle 200'den fazla abonenin elektriksiz kaldığı belirtildi.

Kaçak elektrik kullananlar yine panolara saldırdı

AÇIKLAMA YAPILDI

Dicle EDAŞ'ın, kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli enerji için yaptığı 3 milyon liralık yatırımlarla bölgede kayıt dışı elektrik kullanımını önlediği vurgulanan açıklamada, "Yatırım kapsamında Beşiri'de elektrik kabloları yer altına alınarak, şebekenin gücü artırıldı. İlçe genelinde elektriğin meskenlere dağıtılması için bölgeye özgü olarak geliştirilen 220 adet pano kuruldu ve yapıların içerisindeki sayaçlar bu panolara alındı. Panoların devreye alınmasıyla saldırılar da başladı. Dün gece Kobin Mahallesi'nde bulunan 5 pano, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce yanıcı madde dökülerek yakıldı. Yanan 5 pano ve hatta bulunan 10 pano devre dışı kaldı." ifadeleri yer aldı.

 

Kaçak elektrik kullananlar yine panolara saldırdı

ABONELERİNE YENİDEN ENERJİ VERECEK

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürlüğü'nün, savcılığa suç duyurusunda bulunması üzerine saldırganların yakalanması için soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada, şirketin panoları yenilemek için başlattığı çalışmanın gün içerisinde tamamlanarak, abonelere yeniden enerji verileceği bildirildi.

Kaçak elektrik kullananlar yine panolara saldırdı

 

6 ŞEHİRDE HİZMET VERİYOR

Dicle EDAŞ; Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta elektrik dağıtım hizmeti veriyor.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    16 Şubat 2019 16:21
    0 0
    hiç dert etmeyin.azerbaycanı ruslar işgl ettiğinde,herkesten paralarını altınlarını falan partiye bırakın demişlerdi. ama halkın çoğu bırakmadı sakladı.bakti olmuyor.bu sefer komunister fırınları,manavları yasakladılar.ekmek isteyen 1 altın verecek, patates isteyen 2 altın verecek gibi.. 3-5 gün sonra teker teker altınlar dökülmeye başladı tabi.NİYE Mİ ANLATTIM. BU YAKANLARIN YAKTIKLARINI YAZ BAŞINA KADAR TAMİR ETMEYİN. SİZE YAPANLARI DA İHBAR EDERLER.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;