GÜNCEL

İsveç basını: "Allt ät alla Gothenburg" isimli bir grup, 3 Mayıs'ta tüm dünyanın gözü önünde Türk bayrağı yakacak

Tarih
26 Nisan 2023
İzlenme
Kişi

Türkiye ve İslam karşıtı provokasyonlarla sık sık gündeme gelen İsveç yeni bir skandala daha ev sahipliği yapacak. Yeni terör yasasının onaylanması beklenen İsveç'te bu kez de Türk bayrağı yakma eylemi planlanıyor.

TÜRK BAYRAĞINI YAKMAYA HAZIRLANIYORLAR

İsveç basınında yer alan bir haberde, 'Erdoğan'ın istediği gibi, terör yasası önümüzdeki hafta oylanacak' denildi. İsveçli politikacıların sert bir dille eleştirildiği haberde, "Allt ät alla Gothenburg" isimli bir grubun Türk bayrağını tüm dünyanın gözü önünde yakmaya hazırlandığı yazıldı.

NATO ÖFKESİ

Türkiye ve Başkan Erdoğan'a yönelik hadsiz ifadelerin sıralandığı haberde, İsveç'in NATO üyelik süreci kapsamında Türkiye'ye terörle mücadele sözü vermesi de eleştiri oklarının hedefi oldu.

Türkiye'de bayrağa saygısızlığın yıllarca hapis cezası gerektirdiği ancak İsveç'te yasal olduğu ifade edildi. 3 Mayıs'ta da tüm dünyanın gözü önünde Türk bayrağı yakılacağı söylendi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • A. Ü.

    27 Nisan 2023 10:04
    0 0
    Aynı gün Türkiye'de de 100 lerce İsveç bayrağı canlı yayında yakılsın. Ve devlet bunu görmezden gelsin. Mütekabiliyet esaslı olarak.
  • Hacı Güven

    27 Nisan 2023 01:35
    0 0
    Bu ŞEREF YOKSULU SIONIST OROSP...LARINDAN NE BEKLENİR ??? BUNLARIN GERÇEK YÜZÜ BUDUR !!! ALLAHA CC HAVALE EDIYORUM .....
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;