İstanbul'da artan kar yağışı çeşitli kısıtlamalara sebep oldu.
Son olarak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava şartları sebebiyle gerçekleşen ve sürücüleri ilgilendiren kısıtlama hakkında Twitter hesabından açıklama yaptı.
ÖZEL ARAÇLAR TRAFİĞE ÇIKAMAYACAK
Vali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Saygıdeğer İstanbullular, Alınan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir. Bu nedenle; Bugün saat 13.00’e kadar; toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
OTOBÜSLERE KISITLAMA UZATILDI
Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlimizde Esenler, Harem ve cep otogarlarındaki tüm şehirler arası otobüslerin çıkış kısıtlaması bugün (SALI) saat 13.00’e kadar uzatılmıştır." ifadelerini kullandı.
(Ensonhaber)
Hiç yorum yapılmamış
718 kez izlendi
783 kez izlendi
558 kez izlendi
2080 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.