GÜNCEL

İstanbul Valiliği Suriyeliler için süre verdi: Terk edecekler

Tarih
22 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi

İstanbul Valiliği, İstanbul'da kaydı olmayan Suriye uyruklu yabancıların, kayıtlı bulundukları illere geri dönmeleri için 20 Ağustos 2019 tarihine kadar süre verildiğini açıkladı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklaya göre, İstanbul'da 522 bin 381 ikamet izinli 547 bin 479 Suriyeli misafir olmak üzere toplam 1 milyon 69 bin 860 kayıtlı yabancı bulunuyor. 

istanbul suriyeli ile ilgili görsel sonucuİstanbul'da kaydı olmayan Suriye uyruklu yabancıların, kayıtlı bulundukları illere geri dönmeleri için 20 Ağustos 2019 tarihine kadar süre verildi.

20 Ağustos'a kadar geri dönmediği belirlenenler, İçişleri Bakanlığının talimatı doğrultusunda kayıtlı oldukları illere sevk edilecek. (Haber7)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    22 Temmuz 2019 15:46
    0 0
    allah göstermesin ama. bu ARZ-I MEVUD dümenine ABD ve israil;silahlandırdığı PKK çetesi ile ve iranın ve esedin desteklediği haşdi şabilerle doğu illerimize huruç ettiklerinde buradan kaçacak çoluk çocuk, batıya yani, CHPli belediyelerin olduğu yerlere kaçacaklar ve hamileri de HDP olacak.yani şimdiden tedbir alınsın.sanmayın ki, iran ve esed PKKcı değil. türk ve sünni düşmanlığında beraberler de, bunu bizim dinglilistler anlamıyor.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;